Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2018, 19:46:21
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Chiar daca m-ar avantaja, eu nu ma grabesc sa afirm ca Arhimandritul Zaharou se referea la penticostali, pentru ca NU CRED asta.

Mai degraba inclin sa cred ca se refera la anglicanii care vorbesc in limbi. Insusi Arhiepiscopul de Canterbury a marturisit ca a vorbit in alte limbi. Nu este deloc exclus ca Zaharia Zaharou sa fi discutat cu episcopi anglicani care practica darul vorbirii in limbi.

Am indoieli serioase ca teologii de asemenea rang isi trag informatiile din clipurile youtube din care se hranesc domnii Ursulet, Palama sau Catalin.

Iar atunci cand studiezi in profunzime Scriptura, cand ai de-a face cu teologi de marca in viata carora vezi bucuria Duhului Sfant manifestandu-se inclusiv prin rugaciunea in limbi, poti observa realitatea spirituala dintr-o alta pespectiva.
Daca se refera la carismatici e acelasi lucru. E evident ca expune toata invatatura penticostala, pe care nu o recunosc nu numai ortodocsii, dar cei mai hotarati critici sunt chiar neoprotestantii din alte culte. Care spune cam aceleasi explicatii pe care le-am dat si eu. https://www.gotquestions.org/Romana/...rii-limbi.html
http://bisericaluidumnezeu.com/artic...limbi-straine/

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10