![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insa problema nu este de pogorare, ci de Biserica, de comunitate, de comuniune cu Dumnezeu. Iti spun ca nu stii ce inseaamna cu adevarat Duhul Sfant, si pot sa iti garantez ca experienta ta este o inselare absolut totala, pentru ca Duhul Sfant se descopera cu adevarat in Ortodoxie celor ca Iosif Isihastul si multor altii care ne explica si noua ce inseamna "pogorare" si botez cu Duhul Sfant. Din nou, spun ca esti un impostor, pentru ca este o impostura totala ce pretinzi tu: sa pretinzi ca ai darul "vorbirii in limbi" cand voi nici nu aveti o comuniune reala cu Duhul Sfant... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Botezul cu Duhul sfânt care se dă la pocăiți este foarte obscur. Am dreptate, Penticostalule?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Surpriza: Hristos nu a bolborosit dupa botez. |
|
|
|||
|
|||
|
Inseamna ca e posibil ca bolboroseala in slavona a preotilor sa nu fi fost dupa Voia Domnului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Am vazut ca tot repeti prostia asta desi ti-am spus ca asta spuneau greco-catolicii, ca sa explice ca romanii au fost fortati sa adopte ortoodxia si ar trebui sa se intoarca la catolicism. E o aberatie cu atat mai mare cu cat chiar in catolicism se folosea numai limba latina, o limba care nu era a popoarelor respective.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu, botezul in apa cu care a fost botezat Hristos, nu este botezul nostru.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Banuiesc ca nu a fost trimis cu mana goala, ci cu puterea Duhului Sfant, altfel nu ar fi avut nici un fel de autoritate de la Dumnezeu, invatatura fara har este goala. Sfintirea da autoritate si nu vorba. Daca tu vrei sa te folosesti de ce zicea Ioan "eu va botez cu apa dar acela va va boteza cu Duh", nu uita, ca la botezul lui Hristos, Duhul Sfant in chip de porumbel s-a pogorat, si ca acela este momentul confirmarii si inceperii misiunii Sale. Iar vorba Sf. Ioan Botezatorul nu se aplica la acel moment; si Duhul Sfant hotaraste pogararea sa peste om, nu doar omul. Iar daca Hristos a spus: cu totii se curatesc, si eu implinesc legea si ma botez ca si ceilalti, cu "apa", el TRANSFORMA botezul si pune si Duhul Sfant, pentru luminare... dupa vorba lui: nu am venit sa stric legea, ci sa o implinesc, dar sa o si desavarseasca.. habar nu ai de Scriptura. Botezul este in APA, dar cu pogararea Duhului PESTE PERSOANA. Nu te mai incurca in cuvinte, nu iti ies jocurile de cuvinte. Slalom penticostal printre cuvinte... Last edited by gpalama; 04.01.2018 at 20:14:18. |
|
|
||||
|
||||
|
Iisus ne-a promis arvuna Duhului și nu un act obscur în care cineva bolborosește pentru a demonstra că a primit ungerea!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 19:09:58 |
| mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 21:50:03 |
| experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 22:26:01 |
| divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 11:28:13 |
| extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 14:20:57 |
|
|