![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cartea sfanta a crestinilor. Chiar daca unele cerinte ale legii mozaice s-au abrogat, Vechiul Testament face parte din Biblie. Este cu totul inspirat de Duhul Sfant. Asa au zis sfintii. Daca ne-am lua doar dupa vorbe, pari a fi ateu. Dar mie imi vine sa cred ca totusi, esti crestin. Am o presimtire. |
|
|||
|
|||
![]()
Răspunsul dat lui Dagos arata cat de crestin esti tu. Apoi am zis ca cine a venit la voi la sectă a primit mult si nu primeste nimeni nimic de la voi daca cerșește in fata casei de rugăciune deoarece nu sunteți crestini. Si nu dati decât dacă luați. Asa o fi facut si bogatul cu Lazăr ca voi. Daca nu avea ce să primească de la Lazar nu i-a dat nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai perfecta dreptate. Eu sunt un crestin adevarat.
Si daca vrei sa mergi pe calea credintei, poti calca cu incredere pe urmele mele. Citat:
Sau invatatura ti-o iei de la baba Vanga? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Că despre evitarea răspunsurilor prin deturnarea discuției nu spune nimic, da' ești maestru adevărat.
|
|||
|
|||
![]()
E măiestru laudoros. O vorbi si in limbi. Vai cata amagire si noi dorim pe omul asta să-l scoatem la lumina. Vai vai. Daca o vorbi stim noi cu cine in fiecare zi mă întreb ce valoare mai au scrierile noastre ?!? 00000000.
|
|
|||
|
|||
![]()
E ca nebunul care se duce la doctor si i-i rade in fata doctorului ca uite el nu e nebun. Si doctorul îi spune ca are dreptate dar totdeodată cheamă ajutoarele sa-l lege ....
|
|
|||
|
|||
![]()
"În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Răspunsul dat lui Dagos arata cat de crestin esti tu." iar penticostalul raspunde: "Ai perfecta dreptate. Eu sunt un crestin adevarat. Si daca vrei sa mergi pe calea credintei, poti calca cu incredere pe urmele mele." :) De unde si cum ai dedus tu ca esti crestin adevarat in afirmatia lui baristow? Pe urmele tale, adica sa faca ce? Nu-i de ajuns ca esti tu stramb in credinta vrei sa strambi si pe altii :). Incetul cu incetul iti aplici credinta pe forum, prozeletismul |
|
|||
|
|||
![]()
Cu smerenie, recunosc ca de data asta ai dreptate.
Multumesc frumos, frate Dragose. Tinem legatura... |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule penticostal, am și eu o nelămurire:
De atâta vreme de când activați pe aicea, pe forum, oare nu v-a convins conduita plină de iubire, și de bunătate, și de modestie, și de smerenie, a convivilor dumneavoastră ortodocși să vă convertiți ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Pe dumneata vad ca nu te-a convins, te suspectez de fatarnicie, nici n-ai cautat-o cu adevarat :)
Last edited by hurricane; 08.12.2017 at 20:20:47. |
|