![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu înțeleg că vrei să îl ajuți, dar nu e corect să îi ceri asta unui alt om. Nu știu care femeie ar accepta o asemenea postură, pe cuvânt.
|
||||
|
||||
|
În altă ordine de idei, ce înseamnă "femeie doar de sărbători"? :)) Un soi de concubină care să frece și spele podele, să gădească cozonaci și să mai facă și pe curtezana când termină cu robotitul? E mai ieftin să plătești pe cineva, Doamne, iartă-mă! Nu vorbesc de prostituție, ci a tocmi o vecină care să te ajute la treburile casnice.
|
|||
|
|||
|
Nu va suparati pe mine dar intr-o relatie situatia aceasta poate fi schimbata. Si nu se intampla decat daca cei doi sunt deacord. Pe de alta parte sora mea si-a crescut cei doi baieti in aceasta situatie, sotul ei fiind plecat si amandoi sunt olimpici. Sunt sute de familii in Romania in aceasta situatie in care unul este plecat si celalalt este in tara si are grija de copii.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu se supără nimeni, doar că vorbim limbi diferite. :) Eu spuneam cu totul altceva decât mi s-a răspuns.
|
||||
|
||||
|
Asa ceva nu se poate si cererea este exagerata.
Are nevoie de o bona care sa-i fie si sotie cat e el plecat, sa aiba grija de copil si sa nu comenteze. Sa aiba nevoie de barbat cateva zile pe an... Nu ti se pare putin deplasat, crezi ca e ok sa pui un om o femeie la corvoada asta? Mai bine platesti o bona. De ce nu a luat sotia in strainatate cu el? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Relocarea intregii familii presupune stabilitate financiara si un nivel al veniturilor care nu il are oricine.
|
||||
|
||||
|
Dacă în Anglia câștigă bine, după cum s-a afirmat, să se întoarcă în Anglia împreună cu fetița.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Citat: