![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa este,ai mare dreptate.Că de mici îi racoleaza,mai întâi cu jocuri,după cu desene animate,apoi cu alte tipuri de filme care le tulbură mintea si le incită simțurile.Asa va corupe si va face sclavii lui.Si nu mai sunteți voi stăpâni pe voi insiva ci cel pe care îl urmati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O sa iesiti o generație de ametiti cu capul numai în telefoane,tablete,PC si laptop si ochelari VR si după iar tot va rotiti în jurul lor încât nu veti mai stii ce e realitatea.Asa pentru cultura ta particulară eu sunt în sfera ateismului si a agnosticismului,deci religia e doar un mediu de dialog pentru mine,întrucât aici poti găsi oameni de calitate aici dar,la fel ca tine ametiti cu parfumuri mult mai tari decât ale tale.
|
|||
|
|||
![]()
Ma rog ,opinia ta ,nu are rost sa ne certam.
|
|