Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.07.2017, 13:54:22
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Ba da, Dumnezeu ti-a dat un semn, dar tu tocmai l-ai contrazis. De fapt nu tu ai contrazis ci cel care te domina, ca tu faci ce vrea el.
Cam asa este,ai mare dreptate.Că de mici îi racoleaza,mai întâi cu jocuri,după cu desene animate,apoi cu alte tipuri de filme care le tulbură mintea si le incită simțurile.Asa va corupe si va face sclavii lui.Si nu mai sunteți voi stăpâni pe voi insiva ci cel pe care îl urmati.
Vechi 15.07.2017, 14:15:26
SerOund SerOund is offline
Member

Data înregistrării: 09.07.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Cam asa este,ai mare dreptate.Că de mici îi racoleaza,mai întâi cu jocuri,după cu desene animate,apoi cu alte tipuri de filme care le tulbură mintea si le incită simțurile.Asa va corupe si va face sclavii lui.Si nu mai sunteți voi stăpâni pe voi insiva ci cel pe care îl urmati.
Ce legatura au desenele animate ma rog? Daca ma uit la Transformers ,imi tulbur mintea? Daca conduc un Aventador intr-un joc sunt posedat? Frate ,nu stiu dar ar trebui sa va cercetati putin si lumea jocurilor inainte sa spuneti ceva.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2017, 14:26:39
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SerOund Vezi mesajul
Ce legatura au desenele animate ma rog? Daca ma uit la Transformers ,imi tulbur mintea? Daca conduc un Aventador intr-un joc sunt posedat? Frate ,nu stiu dar ar trebui sa va cercetati putin si lumea jocurilor inainte sa spuneti ceva.
O sa iesiti o generație de ametiti cu capul numai în telefoane,tablete,PC si laptop si ochelari VR si după iar tot va rotiti în jurul lor încât nu veti mai stii ce e realitatea.Asa pentru cultura ta particulară eu sunt în sfera ateismului si a agnosticismului,deci religia e doar un mediu de dialog pentru mine,întrucât aici poti găsi oameni de calitate aici dar,la fel ca tine ametiti cu parfumuri mult mai tari decât ale tale.
Vechi 15.07.2017, 15:28:06
SerOund SerOund is offline
Member

Data înregistrării: 09.07.2017
Implicit

Ma rog ,opinia ta ,nu are rost sa ne certam.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare