![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar ar fi mult mai bine sa iesi la aer si sa nu dedici mai mult de o ora pe zi calculatorului. ps.o gramada de "sfinti" ca arsenie boca ti-ar spune ca e lucratura dracului, dar de fapt spusele lor s-ar incadra perfect la "lucratura" aia. ps2.noi ne rupeam genunchii pe maidane, nu vad deloc ce placere aveti jucand fotbal la pc, dar in fine... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cand il mai vad pe fi-miu ca face chestia asta si nu e ceva legat de scoala imi pare rau si-i spun si lui, "nu-i ma pacat sa nu te duci cu niste amici sa bei un suc decat sa stai cu ochii beliti in ala?" asta e pacatul, nu te gandi la altceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Repet, jocurile pe calculator au acelasi efect ca si drogurile. Te baga in transa. Nu te construieste. Cand socializez cu oamenii ai sansa sa legi prietenii si sa dezvolti virtuti. Inveti sa ai rabdare cu oamenii care iti displac sau sa ajuti pe altii. Sa imparti o ciocolata sa spui o vorba buna, sa dezbati . Realitatea asta e mantuitoare. Statul in fata monitorului dezvolta lenea si nepasarea. Intradevar, stimuleaza imaginatia dar nu te construieste intelectual. Invata eventual niste softuri care ar putea pe viitor sa iti aduca un venit. Foto, video, audio, proiectare, web design. Sunt niste salarii enorme in domeniul IT.
Pentru jocuri, ti-am zis...o medie de 2 ore pe zi e suficient. Eventual cand ai o zi libera si e urat afara si nu ai nimic de facut, poti sa iti faci valu`. Si evita jocurile sadice. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
I: - Ce ai facut la bac?