![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
aia ar fi stat la rand s-o pupe-n fund pe ana pauker. edit.evreica, fiind o tipa doxara si destupata la minte, nu i-ar fi lasat decat sa stea la coada, evident. |
|
|
|||
|
|||
|
O tampenie fara seaman. Nu-i de mirare ca oamenii care scriu pe pagina aia de web sunt manelisti - despre cei care citesc nici nu mai are rost sa vorbim.
Partea aia din comunicatul Patriarhiei arata clar ca intreruperea pomenirii ierarhilor nu are nici un fundament canonic. Chiar acuzandu-i de "ecumenism", ceea ce deja este o acuzatie scoasa din burta. Deci nici macar daca ar fi "ecumenisti", nu ai avea un fundament canonic sa intrerupi pomenirea. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Eu din textul respectiv înțeleg că Liviu Dragnea ar fi Antihristul, sau ceva de genul ăsta.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Mihai, let's worship him, then. :P Batar sa se socheze tefeleii.
Glumeam!
|
|||
|
|||
|
Citat:
putin a reusit sa scoata rusia din impas si continua ceea ce au inceput cu petru cel mare. nu au reusit sa opreasca veritabilul genocid din randul ortodocsilor orientali, dar cred ca nu au dorit niciodata, si merg pe directia asta acum tocmai ca sa evite o condamnare pentru ca nu numai au inchis ochii, dar de regula i-au sprijinit chiar pe omoratorii de ortodocsi. |
|
|
|||
|
|||
|
Biserica a fost intemeiata la Pentecost, cind Apostolii au fost ordinati, de Sus, ca primiii episcopi. De aceea e evident ca "unde e e episcopul, acolo e Biserica" e perfect scrpitural.
Dar, spune-le asta grecoteilor aflati in spatele agitatilor si agitatiilor. Daca as stapini secrete arcane (eo metafora, fereasca Dumnezeu, nu imi doresc asta), l-as invia pe fostul patriarh Miron Cristea. Asta ar fi oprit nesupunerea in Biserica cum tragi o inspiratie. Stiti cum definesc eu pe radenisti? Eclesiotefelisti.
|
|||
|
|||
|
Popa de la Dochia, Savin, alt cipofob pe linia scapatorului-de-sapun Saccsiv.
Mai sinteti multi, mai nemaipomenitilor?
|
|||
|
|||
|
Abia de acum urmează majoritatea! Tu chiar crezi ca ereziile semnate la Creta trebuie înghițite pe nemestecate? Unii preoți mai așteaptă sa se schimbe ceva. Trebuie sa înțeleagă toată lumea ca păcatul e păcat, indiferent cine îl face. Prin nepomenire, niciun preot nu lupta împotriva unei persoane, ci împotriva ereziilor semnate, pentru a stopa răspândirea ereziei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Unitatea Bisericii stă în păzirea întreagă și nevătămată a învățăturilor Dreptei Credințe Ortodoxe lăsate nouă de Sf. Apostoli și Sf. Părinți... Și, deci, dezbinați de Biserică,schismatici sunt toți cei care cugetă osebit de Sfinții Bisericii”. (Sf. Maxim Mărturisitorul) Cu o moarte toți suntem datori, dar una-i ortodox să mori, alta-i ecumenist vândut. Și dacă unul singur ține Adevărul, acolo e Biserica, nu e numai o fracțiune din Biserica, e toată Biserica. Adevărul poate fi la unul singur.., pentru că apărând Adevărul toate Cerurile știu, toți Sfinții și nu te lasă… Voi nu vă dați seama ce durere ai când ești un om vândut, lepădat. Și a nu apăra Adevărul e groaznic, e o suferință teribilă... vreți să fiți fericiți? Muriți pentru Adevăr”. (Pr. Arsenie Papacioc) DACA NICI PE SFINTI NU-I CREDEM ATUNCI SUNTEM SI NOI ECUMENISTI PT.CA EI ASTA CAUTA SA FACA SA STRIMBE INVATATURA SFINTILOR bisericii ortodoxe dupa propia lor placere lumeasca.