![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In concluzie, eu cred ca preotii si sfintii au stiut ce fac atatea sute de ani, cat s-a ingenuncheat. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi trecem printr-o perioadă a pogorământului în Biserică. :)
Last edited by simpllu; 02.03.2017 at 02:03:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu asta se ocupa ecumenismul. E cumplit sa ne trezim ca, în urma pogoramintelor de tot felul, nu ne mai închinăm lui Dumnezeu, ci lui Antihrist! Foarte mare atenție! Pana nu e prea târziu!
|
|
|||
|
|||
![]()
GLOBALIZAREA ECUMENISTĂ ȘI ÎMPĂRĂȚIA LUI ANTIHRIST. Biserica APOSTATĂ – mireasa lui ANTIHRIST
https://ortodoxiamarturisitoare.word...lui-antihrist/ |
|
|||
|
|||
![]()
esti constienta, sper, ca o astfel de afirmatie creste temperatura in smoala cu cateva grade, da?
|
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai asta-i problema pe care o sesiza Ovidiu: că și dacă dorești o respectare a unor canoane, tot de ecumenism ești suspectat.
|
|||
|
|||
![]()
Pai e la fel si acolo. Ca si aia cu canonul 15, de fapt nu respecta canonul ala. Si le spun si celor care ii avertizeaza ca acolo nu scrie ce pretind ei ca ar scrie ca-s ecumenisti. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
@iuliu: Pentru că ecumeniștii sunt de două feluri: cei care promovează ecumensimul și cei care (cred că) se luptă cu el. :)
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 02.03.2017 at 10:35:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand le-a spus astora ca nu e normal sa se rupa de episcopi, a devenit un vandut. Ca le-a zis lor popa Sava care e treaba cu canonul, deci oricine nu e de acord cu Sava e clar ca e ecumenist. :) |
|