![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
A.S.C.O.R. Constanța a organizat în perioada 11-14 februarie 2017 Întâlnirea Consultativă a filialelor Asociației Studenților Creștin-Ortodocși, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.
Evenimentul a avut loc la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului din localitatea Dorna Arini, județul Suceava. La reuniune au fost prezenți reprezentanți a 17 filiale ASCOR din România și Republica Moldova. În cadrul întâlnirii a avut loc o evaluare calitativă a activității filialelor ASCOR. De asemenea, a fost elaborat un plan strategic de dezvoltare organizațională. Totodată, participanții la reuniune au actualizat statutul asociației. Propunerea de statut urmează să fie trimisă către Patriarhia Română și Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, în vederea primirii unui aviz favorabil pentru implementarea acestuia. Următoarea întâlnire la nivel național va avea loc în următoarele două luni. Întâlnirea va fi organizată de una dintre filialele A.S.C.O.R. |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro | mihailt | Generalitati | 6 | 14.01.2011 23:11:54 |
| Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere | fragmente | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 13.09.2010 10:25:35 |
| Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 14.06.2010 18:59:31 |
| Am noutati: cred ca stiu cine e NOI | mq | Generalitati | 19 | 02.09.2009 14:54:01 |
| Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! | mihailt | Generalitati | 3 | 21.05.2009 22:43:39 |
|
|