![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Însă, repet, atribui USR-ului o ideologie pe care ei n-au afirmat-o. După cum și protestele din fața Guvernului nu au culoare ideologică, ci sunt împotriva corupției.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 11:18:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Iuliu, putere si contra-putere. Legislativul si Executivul sunt pe o mana, macar Justitia sa ii mai traga de maneca. La cat au furat unii demnitari nu inteleg de ce nu iau o pauza de 2 ani in parnaie si apoi sa se pensionzeze. Doi ani inseamna de fapt 18 luni. Dar asa e in cartier. Odata ce te-ai anturat nu mai scapi de anturaj.
Yo Yo!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vom vedea Iuliu. Poate ne vom intalni peste 100 de ani. Si povestim.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Fireste ca ar fi rau sa parasim UE pentru ca ne-ar termina aia. La fel cum si pentru unguri a fost rau cand au incercat sa paraseasca blocul rasaritean. :) Dar le putem spune si noi ca nu acceptam X sau Y. Mai ales acum cand abia se tin de un fir de par. Si poate schimba si ceva pe la ei, nu se multumesc sa ceara schimbari doar pe aici pe la periferie.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cum ar fi MCV-ul? A se slăbi, vorba lui G. Pruteanu. :)
|
|||
|
|||
|
Orice lucru despre care Tapalaga iti spune ca e bun, e un lucru rau. Ba s-ar putea ca Pruteanu sa se rasuceasca in mormant cand vede cat de mult tii la MCV.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
P.S. Nici măcar dracul nu spune doar minciuni.
|
|||
|
|||
|
Exact! De fiecare data, uite-te la ce sustine Tapalaga sau Tismaneanu si crede exact contrariul. Poate nu merge 100% dar o sa fii de partea adevarului de mult mai multe ori decat in prezent.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sigur. Cu încredere neîndoielnică în iuliu46 de pe forumul creștin-ortodox. :) Pastila asta trebuie luată pe negândite.
Spre deosebire de cele primite de la Tăpălagă, pe care nu le iau pe mintea goală.