![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu era procurorul general, era un procuror trimis de catre procurorul general. Si care venise acolo fara sa fie invitat doar pentru ca domnul procuror general vrea sa-si arate muschii in loc sa faca treaba pentru care e platit de noi. Nu ai recunoaste gainarii nici daca s-ar petrece sub nasul tau. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Copacel,
Vezi Filocalia, vol. 1, Sf. Antonie cel Mare, capul 150. |
|
|||
|
|||
![]()
Avea sau nu dreptul sa participe la o sedinta PUBLICA?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar în interpretarea mea (și a multora), omul ăsta promovează cu asiduitate niște valori. Fără munca lui n-am fi recuperat scriitorii din Interbelic, spre exemplu, și nu s-ar fi scris atât de mult despre victimele comunismului. Poți asuma suferința cuiva, și ăsta e fapt creștinesc, chiar dacă nu este a ta proprie. Iar în perioada comunistă, din câte știu, n-a fost tocmai un activist.
|
|||
|
|||
![]()
Nu avea dreptul sa ia cuvantul. Dumneata intelegi despre ce vorbesti ? Te duci acolo daca esti invitat. Pentru ca procurorul general are spate, vrea sa vada cat de mult poate intinde plapuma si atunci forteaza normele bunului simt si legea. Si de exemplu le cere alora de la CSM sa retraga procurorii detasati la guvern si vede ca-i merge, ca nu protesteaza nimeni. Si apoi trimte si un procuror peste aia in parlament. Ei uite ca nu i-a mers si ar trebui sa ne bucuram toti ca nu i-a mers si sa ne ingrijoram ca un astfel de om cu tupeu de tigan de cartier este inca in functie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Însă, repet, atribui USR-ului o ideologie pe care ei n-au afirmat-o. După cum și protestele din fața Guvernului nu au culoare ideologică, ci sunt împotriva corupției.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 14.02.2017 at 10:18:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Intre timp se construieste comunismul 2.0. Si nici el si nici altii nu au nici un stres, ba chiar pun si caramizi la constructia asta. Uite Patapievici cat e el de ... ca sa nu mai spun cum e, tot a scris despre asta. http://inliniedreapta.net/dereferint...rea-centrului/ http://inliniedreapta.net/comunismul-american/ Tot te alegi cu ceva. Ceilalti ne tin intr-o permanenta lupta cu ceausismul dar ne arunca exact in bratele celor mai rai decat Ceausescu. Pentru ca da, exista si mai rai decat Ceausescu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, putere si contra-putere. Legislativul si Executivul sunt pe o mana, macar Justitia sa ii mai traga de maneca. La cat au furat unii demnitari nu inteleg de ce nu iau o pauza de 2 ani in parnaie si apoi sa se pensionzeze. Doi ani inseamna de fapt 18 luni. Dar asa e in cartier. Odata ce te-ai anturat nu mai scapi de anturaj.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Fireste ca ar fi rau sa parasim UE pentru ca ne-ar termina aia. La fel cum si pentru unguri a fost rau cand au incercat sa paraseasca blocul rasaritean. :) Dar le putem spune si noi ca nu acceptam X sau Y. Mai ales acum cand abia se tin de un fir de par. Si poate schimba si ceva pe la ei, nu se multumesc sa ceara schimbari doar pe aici pe la periferie. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|