![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si asta e o parte a problemei. A doua e ca procurorul sau judecatorul poate sa aplice discretionar legea. Uite un exemplu simplu : Ciolos da OUG cu chestia asta cu codul penal si toata lumea tace. Da pesedistul acelasi lucru - dosar penal. E o prapastie in societate pentru ca unii au incredere in justitie in timp ce altii cred ca e partinitoare si atunci incearca sa puna bariere. De asta am zis ca singura solutie e sa facem iar alegeri si daca ies astia care cred ca justitia merge bine sa o lasam asa cum a fost pana acum iar daca ies aia care cred ca justitia e partinitoare sa facem schimbari. Si gata. Dar nu-i normal sa faci pe plac alora din strada pentru ca nu stii cati romani sunt de partea lor. Poate fi doar un dans tematic al unora cu foarte multe resurse. Doar prostia actualului guvern care e cu siguranta cel mai slab guvern de dupa 1990 a facut ca dupa ce au dat o ordonanta care era ca o frectie la picior de lemn, sa dea inapoi si sa le dea in felul asta dreptate celor din strada. Sau o fi avut Dragnea vreun smen cu Iohannis. |
|
|
||||
|
||||
|
Mai degrabă asta.
|
|||
|
|||
|
Comparația OUG Cioloș vs OUG Grindeanu este echitabilă?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai din punct de vedere al drepturilor cetatenilor este mult mai rea aia a lui Ciolos. Dar ce sa facem ca nu vrem libertate, vrem sange de tiran. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Și clinchet de cătușe.
|
||||
|
||||
|
Premierul Sorin Grindeanu a declarat duminică seara că modalitatea prin care Guvernul poate fi dat jos este reprezentată de moțiune de cenzură, el arătând că cealaltă modalitate, reprezentată de demisia sa, nu este posibilă, întrucât nu ia în considerare un asemenea gest.
''Modalitatea prin care un guvern poate fi dat jos este prin moțiune de cenzură, pentru că cealaltă, cea prin care mi-aș da eu demisia, nu se poate - fiindcă nu mi-o dau'', a spus Grindeanu la Antena 3, duminică seara, într-o intervenție telefonică. Premierul a susținut că în acest moment ''România este împărțită în două'' și că el a făcut apel la calm pentru că ''am câștigat alegerile, noi PSD împreună cu ALDE, și am primit mandat din partea cetățenilor''.
|
||||
|
||||
|
Record de protestatari în Piața Victoriei: Aproximativ 250.000 de manifestanți
Aproximativ 250.000 de persoane protestează, al ora transmiterii știrii, în Piața Victoriei din Capitală. Deși cabinetul Grindeanu a abrogat ordonanța 13, oamenii au ieșit în stradă, unii cerând demisia Executivului.
|
||||
|
||||
|
Trenurile nu mai opresc în stația de metrou Piața Victoriei, la ora transmiterii știrii, din cauza aglomerației și pentru siguranța călătorilor, se precizează în mesajul Metrorex transmis călătorilor aflați pe peroanele stației.
Decizia a fost luată cu după consultări cu polițiștii, din cauza aglomerației și pentru siguranța călătorilor, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții Metrorex. Trenurile vor opri în stație după eliberarea peroanelor, astfel încât călătorii să fie în siguranță. Trenurile opresc în stațiile următoare, Gara de Nord, Romană sau Aviatorilor.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hai bre nu va e un pic de rusine ? Eu zic ca-s pe putin o jumatate de milion. :) |
|
|