![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Iohannis : "Romanii mei sunt in strada si am incredere in ei".
Sunt sigur ca sentimentul e reciproc. Bine ca macar a recunoscut ca aia-s romanii lui, si nu mai vorbeste despre cum se revolta romanii in general. :) |
|
|
||||
|
||||
|
Copăcel, dă-ți seama că nu e deloc în interesul opoziției să preia acum puterea, când nu doar că e slabă, dar ar trebui să scoată din foc cu mâinile goale toate castanele încinse aruncate acolo de PSD. E ca și cum unii consumă și ceilalți achită nota de plată.
|
|||
|
|||
|
Astea-s prostii. Orice partid de pe lumea asta ar prelua aproape la orice ora puterea. In afara poate de situatiile in care tara e in razboi, acolo e mai rau. Dar in rest, ii doare undeva de castanele pe care ar trebui sa le scoata. :)
Mai degraba m-as teme daca as fi pesedist. Dar daca as fi fost oricum imi dadeam demisia. Am scris pe fb pe 18 februarie : "Pesedistii nu au nici o sansa. Daca forteaza schimbari majore, vor pleca foarte repede de la putere. Daca nu, daca incearca sa se ocupe doar de economie si lasa catusele in grija celor care le au acum, vor supravietui un an sau doi dar nu ii apuca 2020 la putere. Asta s-a intamplat deja pe timpul lui Ponta si s-a sfarsit rau." Si acum cred la fel. Daca nu s-ar amesteca in "justitie" or sa inceapa aia sa suspende ministri exact cum faceau pe timpul lui Ponta. Daca se amesteca, vedem ce se intampla. :) |
|
|
||||
|
||||
|
Păi s-ar repeta situația cu guvernul Cioloș, care ar conveni de minune tot PSD-ului. Lasă-i pe ăștia la guvernare pentru vreun an, ar zice ei, să vedem pe unde scot cămașa bugetului (că n-au cum), să bage ei taxe și împrumuturi, ca noi să venim din nou, apoi, ca niște eroi, eliberându-i de vânzătorii de țară care nu vor să dea salarii mari poporului.
În stradă se cere retragerea OUG, eventual și demisia acestui guvern al lui Dragnea. Dar un nou guvern ar trebui să fie tot PSD. Nu poți schimba acum programul de guvernare. Cel mult după alegeri anticipate, dacă ar fi cazul.
|
||||
|
||||
|
Da, dar in programul asta de guvernare (in forma lui publica, ma refer) zice si de gratierea ticalosilor ? Dar de dezincriminarea abuzului in serviciu, zice ?
|
||||
|
||||
|
Bineînțeles că nu. Dar nu prea înțeleg unde bateți.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai bine s-ar face anticipate cat mai repede si atunci daca iese tot PSD sa plece si Klaus si Luluta, iar daca ies ceilalti cu atat mai bine. Asa s-ar lamuri situatia, desi ma indoiesc ca foarte multi dintre useristi nu ar face tot acelasi circ pe care il fac si acum daca iar nu castiga. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Ar conveni ca soluție de avarie, să zicem. Sigur că ei doresc puterea acum. Dar când se vor eroda sunt convins că nu vor fi deranjați de eventualitatea vreunei moțiuni de cenzură. Cât mai aproape de alegeri, dacă se poate.
|
|||
|
|||
|
Daca PSD ar mai fi fost vreun partid cat de cat, ar fi trebuit sa se opuna la referendumul lui Iohannis si daca ala ar fi intrebat "nu-i asa ca vreti toti sa fiti bogati si sanatosi ? " :)
Eu cred ca Basescu de exemplu, asa ar fi facut. Sau cel putin i-ar fi indemnat pe oameni sa nu participe indiferent de ce ar fi intrebat adversarii. Dar parca vad ca la noi va fi o veselie, toti se vor declara de acord ca e bine sa fim frumosi si bogati. |
|
|