![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti sa furi linistit cat PIB -ul Romaniei, sub protectia legii. Citat:
Securistii care striga "securistii". Pai nu cu asistenta "serviciilor" au jefuit Iliescu, Nastase & echipa tara mai bine de un deceniu?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 11:59:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ar trebui sa fiu in cel mai rau caz corupt sau spion sovietic. Dar nu pot fi securist pentru ca altfel as fi de partea buna a luptei. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Uite despre mamica ta cred ca e o femeie cinstita. Din pacate a crescut o loaza care se ia de mamele altora.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva. Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo. Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si desigur ca e o discutie strict ipotetica dar care emuleaza si demonstreaza destul de bine atasamentul care il ai fata de o anumita grupare pe care incerci sa o aperi chiar cu pretul prestigiului, fie el si virtual pe care ti l-ai facut pe acest forum pana la discutia asta.
|
||||
|
||||
![]()
Spiritele s-au cam încins. Era inevitabil. Eu zic să fim mai atenți la cuvinte. Sigur, la câte argumente i s-au adus până acum lui Iuliu ar fi trebuit să fie în stradă la guvern, însă nu cred nici că merită castane, nici jigniri; chiar dacă el nu s-a ferit să-i jignească în masă pe cei din stradă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestiile astea merg la nivel de presa, prin cercurile de pensionari, pe un blog moderat intens de "formatorul de opinie" nu intr-o discutie punctuala cu oameni cu inteligenta peste medie care au in mod egal drepturi de exprimare. Chiar nu te-au invatat chestiile astea? :)