Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 11:55:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai daca e un mizilic atunci de ce sari in sus la 200.000 ? :)
Pai inmulteste 200k cu numarul de primarii PSD cu numarul de contracte care le are o primarie intr-un an.

Poti sa furi linistit cat PIB -ul Romaniei, sub protectia legii.

Citat:
Avem securisti patrioti care sigur au cheltuit banii in interesul statului si politicieni mafioti care sigur au furat. :)
Asta cu securisti in sus si securisti in jos - este cel mai frecvent "argument" al tau si miroase fix a ce a zis Lancelot.

Securistii care striga "securistii".

Pai nu cu asistenta "serviciilor" au jefuit Iliescu, Nastase & echipa tara mai bine de un deceniu?

Last edited by AlinB; 01.02.2017 at 11:59:55.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:01:52
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai inmulteste 200k cu numarul de primarii PSD cu numarul de contracte care le are o primarie intr-un an.

Poti sa furi linistit cat PIB -ul Romaniei, sub protectia legii.

Asta cu securisti in sus si securisti in jos - este cel mai frecvent "argument" al tau si miroase fix a ce a zis Lancelot.

Securistii care striga "securistii".

Pai nu cu asistenta "serviciilor" au jefuit Iliescu, Nastase & echipa tara mai bine de un deceniu?
Pai voi nu vedeti nici evidenta. Face Iohannis lobby sa nu le scada aia bugetul SRI ca sa nu se inchida Hotnews sau Digi dar voi tot pe mine ma faceti securist. Deci nu voi care sustineti serviciul ati fi securisti, eu care dau in el sunt.
Eu ar trebui sa fiu in cel mai rau caz corupt sau spion sovietic. Dar nu pot fi securist pentru ca altfel as fi de partea buna a luptei.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:02:30
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:05:43
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva.
Uite despre mamica ta cred ca e o femeie cinstita. Din pacate a crescut o loaza care se ia de mamele altora.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:08:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Nu chiar.

De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva.

Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo.

Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia.
Vechi 01.02.2017, 12:13:14
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu chiar.

De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva.

Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo.

Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia.
La fel iti spun si tie, chestia asta cu maica-mea nu iti face cinste si sunt indicii temeinice ca ai gestionat fraudulos aia 7 ani de acasa.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:17:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
La fel iti spun si tie, chestia asta cu maica-mea nu iti face cinste si sunt indicii temeinice ca ai gestionat fraudulos aia 7 ani de acasa.
Eu doar am prelucrat argumentul colegului, nu l-am propus :)

Si desigur ca e o discutie strict ipotetica dar care emuleaza si demonstreaza destul de bine atasamentul care il ai fata de o anumita grupare pe care incerci sa o aperi chiar cu pretul prestigiului, fie el si virtual pe care ti l-ai facut pe acest forum pana la discutia asta.
Vechi 01.02.2017, 12:17:25
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Spiritele s-au cam încins. Era inevitabil. Eu zic să fim mai atenți la cuvinte. Sigur, la câte argumente i s-au adus până acum lui Iuliu ar fi trebuit să fie în stradă la guvern, însă nu cred nici că merită castane, nici jigniri; chiar dacă el nu s-a ferit să-i jignească în masă pe cei din stradă.
Vechi 01.02.2017, 12:25:23
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Spiritele s-au cam încins. Era inevitabil. Eu zic să fim mai atenți la cuvinte. Sigur, la câte argumente i s-au adus până acum lui Iuliu ar fi trebuit să fie în stradă la guvern, însă nu cred nici că merită castane, nici jigniri; chiar dacă el nu s-a ferit să-i jignească în masă pe cei din stradă.
Ei au dat primii. Ca ei au spus despre "popor de idioti". Eu am cam aceeasi parere despre cei mai multi din strada, nu toti dar cei mai multi, dar nu as fi zis asta daca nu as fi auzit despre "popor de idioti". Si repet, nici nu am votat PSD. Si nici nu l-as vota pentru ca nu cred ca poate face ceva, PSD e un partid terminat si parca e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza in aceste zile. Pentru ca tot ce face creste scorul celorlalte partide si de fapt nu rezolva nimic.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:29:28
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ei au dat primii. Ca ei au spus despre "popor de idioti". Eu am cam aceeasi parere despre cei mai multi din strada, nu toti dar cei mai multi, dar nu as fi zis asta daca nu as fi auzit despre "popor de idioti". Si repet, nici nu am votat PSD. Si nici nu l-as vota pentru ca nu cred ca poate face ceva, PSD e un partid terminat si parca e condus de Iohannis, asa de prost actioneaza in aceste zile. Pentru ca tot ce face creste scorul celorlalte partide si de fapt nu rezolva nimic.
Alta tentativa de deturnare a atentiei.

Chestiile astea merg la nivel de presa, prin cercurile de pensionari, pe un blog moderat intens de "formatorul de opinie" nu intr-o discutie punctuala cu oameni cu inteligenta peste medie care au in mod egal drepturi de exprimare.

Chiar nu te-au invatat chestiile astea? :)

Thread Tools
Moduri de afișare