Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2017, 16:48:15
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Daca nu va puteti gandi nici macar la o chestie simpla cum e asta cu MCV-ul si de ce ne trag toti trepadusii aia de urechi intr-una, eu nu stiu cum ati trait pana acum. Chiar nu aveti "scoala vietii" deloc ? E cea mai simpla schema prin care un popor este pus in genunchi, il scoate mereu la tabla dirigintele si ii spune ca nu-i bine ce face.
Noi ne-am bucura daca ar mai face aia vreo 10-20 de comisii. Am sta la cozi ca sa le aratam ca ne-am taiat unghiile si avem si batista. Le-am da oricat ca sa ne spuna ca suntem pe drumul cel bun.

A incercat Ponta acum niste ani sa sugereze ca daca aia nu ne vor in Schengen atunci ar trebui sa renuntam, ca nu e vreo mare pierdere si imediat si-au schimbat securistii numele. Ca daca ar intelege romanul smecheriile alora, de unde ar mai manca uneltele lor din Romania o paine cat mai alba ? :)

Mie mi-a placut de Trump. Nici nu s-a terminat ziua si a iesit din nu stiu ce tratat de asta desi vuiau toti securistii lor ca o sa pice cerul pe America daca iese. :)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare