![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Tare!....:)
|
|
|
||||
|
||||
|
Chiar mă întrebam dacă n-ar fi cazul să înceapă lupta de emancipare a bărbaților. :)
|
|||
|
|||
|
Pentru ce? In timp ce emanciparea femeilor e mai degraba teoretica si paguboasa in practica, barbatii se bucura intotdeauna si se vor bucura de toate privilegiile.
Pana la urma ce inseamna "emanciparea femeii"? "Dreptul" ei de a se ocupa atat de casa & copii cat si a face servici. In acelasi timp. Pana la "emancipare" se ocupa doar de casa & copii. Ia ganditi-va ce ar insemna piata muncii daca s-ar retrage femeile casatorite. Pai ce sa insemne, cererea de forta de munca ar depasi oferta, salarii ar deveni mai mari, doar cei care nu ar vrea sa munceasca nu si-ar gasi de lucru. Familia ar avea aceleasi venituri sau chiar mai mari, cu femeia stand acasa.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.01.2017 at 16:51:25. |
|
|
||||
|
||||
|
Să scăpăm de tirania femeilor emancipate.
Ori să luptăm pentru egalitate, având în vedere că ne sunt superioare la toate capitolele, cum zicea Lancelot.
|
|||
|
|||
|
Începe cu tine, Alioșa, sau taci dracului din gură. Dacă mai ai un pic de zvâc masculin în tine, lăbuță!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ești surprinzător, încă o dată, mai ales după ultimul dialog. Replica mea anterioară nu te viza în vreun fel. Se dorea o glumă legată de comentariul lui Lancelot, care îmi pare un om cu simțul umorului.
|
|||
|
|||
|
Lasă că vă împăcați voi. Astăzi e la prima, mai ai până la 70 de ori a câte 7. :)
Last edited by simpllu; 10.01.2017 at 11:35:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bietul nostru tovaras. Timpul trece, problemele raman..
|
|||
|
|||
|
|
|
|