![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Incepi sa ma plictisesti; iar incepi cu clisee misogine expirate. La cat de destept te crezi, poti oferi ceva mai creativ, mai inteligent. Hai, ca sa nu ma fure somnul.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|
|||
|
|||
|
Pai tocmai bunicutzo , du-te la cozonaci mamaie
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine, scumpule, s-a facut! Dupa ce-i termin, la care scoala ajutatoare zicei ca esti? ca sa stiu unde sa trimit pachetul.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) |
|
|
|||
|
|||
|
Pai acum ma duc sa fac miezonoptica, vorbim dupa 1 h si 30 m, mamaie
|
|
|
||||
|
||||
|
Du-te-n pace! Puteai face miezonoptica si fara sa o lauzi...
|
|
|||
|
|||
|
Si "special olympics" continua... :)
V-ati vorbit sa omorati topicul asta, sau cum? Just4record, ii dau dreptate oitzei, cel putin in privinta remarcii initiale. Copacel are modul sau "unic" de a vedea lumea si se fuduleste cu asta. Majoritatea il ignora si in consecinta scapa teafara :) Cine nu poate face se pare ca ajunge sa simte nevoia compulsiva sa-si aduca aminte de zilele de la gradinita, citat...
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.12.2016 at 02:21:54. |
|
|
||||
|
||||
|
Copacel iubeste competitia invers proportional cu femeia.
Vazui mai apoi ca ai adaugat. Am momente, precum acesta, cand imi cade cu tronc sa-l infierez vazand cum se agita ca sticla cu coca-cola. Ce sa fac si eu daca alta sursa de amuzament nu am gasit pt seara asta? ne jucam ca la gradi.
"Fiecare persoana este responsabila de desfasurarea intregului univers fizic si spiritual. Cel mai mic gest al nostru pune lumea in vibratie si ii modifica starea. (...) Deci niciodata actiunea noastra nu se infaptuieste intr-un cerc absolut inchis."(Pr. D. Staniloae) Last edited by oitza ratacita; 29.12.2016 at 02:33:28. |
|
|