![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Tocmai de aceea te-am rugat să n-o iei ca pe un sfat. Nu m-aș încumeta să mă pun cu mintea ta de terapeut și adict, pe deasupra :)
Metafora poate fi utilă, însă, pentru o minte mai simplă, ca a mea. Funcționează. Și nu doar în privința viciilor, și și a fricilor care uneori mă parazitează. În privința cafelei, fii liniștit, nu mă învinovățesc peste măsură. Doar că uneori vrând să mă despart de ea, am constatat cât s-a lipit de mine. Tentacule sau ace, cum vrei, ideea ai prins-o. Nu e o broască obișnuită; mai degrabă un monstru; sau un drac.
|
||||
|
||||
|
Sa pun si eu un sfat pe threadul asta.
La un moment dat in viata s-au adunat multe probleme. Multe. Si de sanatate, si multe altele incat ma intrebam ce sa fac cu toate ca nu prea reuseam sa le scot la capat si erau grele. Si oarecum mi-a venit in gand ca atunci cand se inmultesc necazurile sa lupt si eu cu ele cu multa putere in rugaciune. Cat mai multa. Cresc necazurile, lupt si eu cu mare putere cu rugaciune. Si asa au cedat necazurile usor usor, unul cate unul. Si rugaciune catre Maica Domnului de la Ghighiu. Cand se inmultesc necazurile, trebuiesc scoase armele prafuite, rugaciunea de ajutor catre Maica Domnului si catre Sfinti. Daca nu poti sa iesi dintr-un necaz, roaga un Sfant sa te ia de mana sa te scoata din problema. Si bine ar fi sa facem rugaciune inainte de necaz, nu dupa ce ni se fura tot din casa.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acu, din partea mea: e bună Maica nu doar la Ghighiu! Ea nu locuiește acolo, să știi.....:) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Orice ai face, ca să te ascunzi de tine și de semeni. Că de Dumnezeu nu poți să te ascunzi... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deocamdată, "sunt o baba comunistă". E un film. Dar imi place cum sună. Și poate că mi se potrivește. Iartă-mă! A, și nu e smerenie veritabilă. Dar sigur ți-ai dat seama. :) Pur și simplu cred că e mai profitabil să râzi de tine însuți decat de alții.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 03.12.2016 at 23:42:38. |
|
|
|||
|
|||
|
Băbuțo, lasă croșetatul părerilor de sine. Treci mai bine la croșetat un ciorap... :)
Last edited by simpllu; 03.12.2016 at 23:24:54. |
|
|
||||
|
||||
|
Asta-i mai greu de făcut.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aveam 19 ani. Fie tie sa gasesti buturuga aceea! Chit ca vei plati 15 lei, azi, sa iti asezi curul ipocrit pe ea. |
|
|
|||
|
|||
|
Asta, de acum frate Cristian, e doar in puterea Domnului.
Eu nu te-as ierta, sa ma crezi. Si o sa vezi ca nu glumesc, Cristian. Ai comis-o rau de tot, rau de tot....... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nerușinatule, se cuvenea să îmi ții mie lecții de bărbăție atunci când măcar aveai și erai ce am și ce sunt eu. Impostorule, credeai că Îl cumperi cu bani pe Dumnezeu? Nu citiși Scriptura? Nu ai auzit ce au pățit alții ca tine? Nerușinatule, căruia eu i-am încredințat naiv toate ale mele, acum vei purta tot ce ai înjosit. S-ar fi cuvenit să devii bărbat. Însă ai devenit ceea ce ai ales: o cârpă tristă. Nerușinatule! |
|
|