![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da cine ? Gura lumii ? Daca aveti o experienta personala cu el, de ce nu va duceti sa-l reclamati acolo unde trebuie ? Si daca nu aveti si credeti ce barfesc altii, de ce nu i-ati trimis pe aia sa faca plangeri in loc sa plecati urechea la toate prostiile ? Si daca totusi atata va duce capul si i-ati crezut, de ce va asteptati ca toti sa va creada pe cuvant ca doar "stie toata lumea" ca e spagar ? Uite ca-s unii care nu stiu asta si nici nu vor sa plece urechea la toate barfele.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu insist să crezi, tu sau alții. Dacă n-ați auzit sau n-ați avut de-a face cu astfel de practici, voi sau apropiații voștri, sunteți niște fericiți și mă bucur pentru voi. Înseamnă că ați întâlnit doar oameni de ispravă și nu pot decât să doresc să fie cât mai mulți astfel de oameni în Biserică.
Dar aici se discută și niște chestiuni de principiu. Eu cred că e bine ca cele rele să nu fie ascunse, ci să vorbească despre ele, tocmai pentru ca cei care le fac să se teamă să le mai facă, înțelegând că nu le pot tăinui și că nu se pot ascunde după cei mulți, care continuă să-i crediteze.
|
|||
|
|||
|
Nu inteleg ce anume va nemultumeste pe voi. Faptul ca Biserica nu are aceeasi mentalitate bolsevica pe care o aveti voi si nu-l da afara pe om indata ce procurorii formuleaza niste acuzatii ? Voi aveti mintea stramba, nu Biserica. Voi sunteti victimele propagandei asteia mizerabile care face din procurori zei si din orice persoana suspectata de ceva, un om vinovat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu mai comentez. E clar, ești inocent.
|
|||
|
|||
|
Bine macar ca n-ai zis ca-s corupt. Ca mai nou nu mai ai voie sa ai vreun punct de vedere diferit de al procuraturii si al plutonierilor din presa ca e clar ca esti corupt. :)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|