![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu care credeam ca-i gurul tau.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai s-ar putea sa fie, nu vezi cum ii ia apararea cuiva care se vede de la o posta ca e bolnav psihic?
Daca nu cumva joaca un rol, sa faca si el un ban, daca i s-au spulberat visele cu politica, ii ramane sa faca pe clovnul ceea ce la noi, nu sunt rolulri atat de diferite pana la urma.
|
|||
|
|||
|
Credeai prost despre mine și nu-ți dădeai seama că defapt e gurul tău și al vostru fiindcă defapt pe el îl credeți și-l slujiți... pe Lucsifer și pe acoliții celui rău cu care vă distrați plini de cruzime crezînd în tot felul de teorii și fantezii lumești. E treaba voastră, nu mai insist, nu mai repet, dar mai devreme sau mai tîrziu o să vă dați seama, abea atunci o să regretați că nu m-ați crezut și o să vă aduceți aminte cu durere. Sper să nu fie prea tîrziu.
Nu vă tulburați că eu v-am iertat dar mare vă va fi mirarea și veți fi albi ca varuul și apoi roșii de rușinee, mai rău ca roșiile cu cornițe și cînd o să vă uitați în oglindă o să vă vedeți așa cum s-a văzut Pinochio după distracția de la Cazino. |
|
|