Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.10.2016, 21:58:48
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Mă tot luați peste picior și vă distrați de Lorin dar așa sunteți și voi... așa sunteți dar nu sunteți conștienți de asta.
Si eu care credeam ca-i gurul tau.
Reply With Quote
Vechi 14.10.2016, 10:51:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Pai s-ar putea sa fie, nu vezi cum ii ia apararea cuiva care se vede de la o posta ca e bolnav psihic?

Daca nu cumva joaca un rol, sa faca si el un ban, daca i s-au spulberat visele cu politica, ii ramane sa faca pe clovnul ceea ce la noi, nu sunt rolulri atat de diferite pana la urma.
Vechi 14.10.2016, 16:39:13
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Credeai prost despre mine și nu-ți dădeai seama că defapt e gurul tău și al vostru fiindcă defapt pe el îl credeți și-l slujiți... pe Lucsifer și pe acoliții celui rău cu care vă distrați plini de cruzime crezînd în tot felul de teorii și fantezii lumești. E treaba voastră, nu mai insist, nu mai repet, dar mai devreme sau mai tîrziu o să vă dați seama, abea atunci o să regretați că nu m-ați crezut și o să vă aduceți aminte cu durere. Sper să nu fie prea tîrziu.

Nu vă tulburați că eu v-am iertat dar mare vă va fi mirarea și veți fi albi ca varuul și apoi roșii de rușinee, mai rău ca roșiile cu cornițe și cînd o să vă uitați în oglindă o să vă vedeți așa cum s-a văzut Pinochio după distracția de la Cazino.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare