![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu te rade, ai murit cu mult inaintea mea. Asta e cu totul exact.
Dar Taina mortii, ca si a vietii, nu ne apartine, istetule! Chit ca tu, prin forta dementei tale exhibitioniste, crezi ca o stapanesti. Vom vedea, la vremea lor, toate Tainele. Barosane! (se intampla sa mai visezi cumva un amic pitic si diform?...) |
|
|
||||
|
||||
|
Nu-i zice "istețule", nu cumva să te creadă.
|
|||
|
|||
|
Există lucruri cu adevărat grețoase și de evitat pe lumea asta: poeții (foști)alcoolici cu aere de psihologi și prefăcuți ca evlavioși.
Last edited by Romowe; 09.10.2016 at 15:41:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In Pateric exista destule exemple.Ba unele intamplari sunt chiar legate de Sf Parascheva.Cand au venit babutzele moldovence si au adus o pernita , si au rugat-o pe sfanta sa-si ridice capul pt ai pune pernita, sfanta (acele ciolane) si-a ridicat capul, babutza a pus pernutza, dupa care sfanta si-a pus capul inapoi. http://www.doxologia.ro/minuni-vinde...-dar-o-pernuta Mai iesi si tu in lume, mai lasa desenele animate alea tale dupa care iti iei tot timpul nickname-uri.Data viitoare sa-ti iei Sandy-Bell Mai Romovovo, sfintele moaste sunt mai vii decat noi toti la un loc.Sfintele Moaste sunt izvor de Duh Sfant.Si cine este Duhul Sfant :"Domnul de viata Facatorul".Pai cum sa fie metafora acolo unde este izvor de viata ? :)) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Incaltarile sfantului Spiridon sunt inlocuite periodic din cauza uzurii. Cat timp sfantul este plecat, racla nu poate fi deschisa.
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce nu? Asa s-ar convinge toata lumea ca este plecat.