Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2016, 20:18:44
nacu simona nacu simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2013
Implicit Parintii sunt impotriva

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Dar cu unirea care există deja între ei cum rămâne? Mi se pare că ei au încă șansa de a fi unul pentru celălalt unici. Nu e deloc de lepădat ca soții să se fi cunoscut trupește doar unul pe celălalt. Este păstrarea, într-un fel, chiar a stării paradisiace. De ce să cunoască și căderea?

Gândurile astea că ar putea să-i fie mai bine cu un altul, nu sunt decât șoaptele șarpelui și bine ar fi să-i dea un călcâi în cap.

Din cate stiu canoanele Sfintilor Parinti cer despartirea celor ce au trait in desfranare. Si asta nu spre raul acestora.Caci curvia nu poate fi inceput de casatorie. Cei care se casatoresc in aceasta stare nu se mantuiesc. Ci trebuie sa se spovedeasca macar inainte de casatorie, sa indeplineasca un canon, sa intrerupa legaturile trupesti pana la casatorie, iar dupa casatorie primesc de asemenea un canon pentru un timp de cativa ani, chiar pana la sfarsitul vietii trebuie sa urmeze calea pocaintei si a Bisericii, daca vor sa le fie bine.
Daca nu stiati aceste lucruri nu-i tarziu sa le invatati, caci toti am trecut prin diferite experiente.
Insa daca baiatul este deja alcoolic este o problema extrem de grava si cum spunea cineva, daca nici fata nu este credincioasa, atunci esecul este garantat. Nici nu va puteti imagina ce inseamna sacrificiul fizic, moral si duhovnicesc pe care trebuie sa-l faci pentru a ajuta o astfel de persoana(alcoolica).Multi nu fac nici macar pentru copiii lor, sau pentru parintii lor. Si nu vorbesc de cei necredinciosi, ci de cei credinciosi(sau, asa numiti credinciosi)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare