![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Efectiv nu ai cu cine, caz fara speranta.
Ia zi Emliane si tu ai soarele in casa? Ca unde e lumina, musai si soarele,.logic coane Fanica.
|
||||
|
||||
|
Am scris de soare, cu razele de soare, că l-am citat pe Cătălin, el a spus primul exemplul acesta frumos și sunt de acord cu el.
Iartă-mă dacă te-am supărat, frate Aline...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|
|||
|
|||
|
Deci esti de acord ca Duhul Sfant, Persoana, nu "intra" in obiecte asa cum ti s-a explicat de la bun inceput si tu sustineai exact opusul?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Deci...
|
|||
|
|||
|
Aici ipeseul local a scrintit-o tare. Suna ca o reclama. La fel de bine, daca mai era partidul comunist la putere, putea fi o propaganda politica advertising-style, gen: "Partidul e in toate! nu uita: cistigi sigur in viata daca tii cu Partidul! Sa traiti bine!".
|
|
|
|||
|
|||
|
Sursa exacta sa verificam, te rog.
|
||||
|
||||
|
Citat:
La fel și demonii, persoane și duhuri, intră în oameni, animale și obiecte, dar nu în oricare și nu oricând. Aceasta știm în Duhul Sfânt.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai mult, aduce si a hula, cu toate consecintele de rigoare. Ma rog, poate ai anumite scuze de ordin medical dar macar te-ai putea feri sa smintesti pe altii.
|
||||
|
||||
|
Nu, nu, n-am scuze de niciun ordin. Te rog să mă înveți, să-mi arăți unde-i greșeala, unde-i hula, unde-i sminteala.
Cât mai argumentat, te rog. Argumentat teologic, te rog. Biblic, patristic, dogmatic și poate canonic. Mulțumesc.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 15.07.2016 at 03:13:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Au facut-o si altii deja, dar ori nu poti pricepe, ori nu vrei.