![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si exemplul cu fosilele care nu s-ar gasi unde trebuie e gresit, pentru ca se intampla tot timpul asta. Daca nu ai aflat, nu exista etichete pe fosile sau pe pietre care sa indice exact perioada in care au fost ingropate, oamenii au inventat metode de datare pe care le folosesc din cand in cand. Iar cand o fosila se gaseste intr-un loc unde nu ar avea ce cauta, ori se spune ca e o problema cu roca respectiva ( ca s-a contaminat in vreun fel si pare mai tanara sau mai batrana decat este ), ori se spune ca iata, specia asta a aparut mai devreme decat se credea, ori se spune ca a supravietuit mai mult decat se credea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru ca, in linii mari, tot ceea ce face este sa contrazica evolutionismul, nu are o teorie sau fapte care sa dovedeasca creationismul. Ar fi trebuit sa stii ca doarr negarea teoriei evolutioniste, asa cum este acum, nu inseamna, automat, confirmarea celei creationiste mai ales dupa rigorile unor talmacitori a Scripturii Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Forul tau interior e o experienta subiectiva, ne-falsificabila cum s-ar zice, deci stiinta nu se leaga de el :)
|
|||
|
|||
|
La fel cum cred ca explicatia cea mai plauzibila pentru ascensiunea ISIS e ca-i sponsorizata de licurici, cred si aici ca explicatia cea mai buna e creationismul. Ce tot vorbim de "teorii stiintifice" ? Cate lucruri nu credem fara sa le putem "falsifica", mai ales in fata celorlalti ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Inca o data, razvan_andrei a pus problema stiintei, teoriei stiintifice, criteriului stiintific, etc. nu a opiniilor personale.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bine macar ca a multumit. Eu doar i-am spus ca pot sa cred ca teoria evolutionista e falsa si fara sa propun alta teorie, ca nu ma obliga nimeni sa fac asta. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca topicul asta s-ar redenumi mai bine "Crestinismul se desfiinteaza".
Cu mentiunea "din interior". La cate polite se platesc pe aici..