![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Alin, is a lost cause; sa folosesti logica pe martorii lui ebola e lucru mecanic in vid. Mai bine imi proclam desktopul senator si laptopul darth wrath, decit sa incerc sa comunic logic cu tipi pentru care transfuzia este apostazie, Domnul Hristos un fel de arhanghel ceva mai rasarit, Maica Domnului si Sf. Spirit nu exista. Bleah.
Mereu, cind e vorba de astia, imi amintesc de doua lucruri: melodia Wachturm a lui Sodom, si faptul ca in satul meu patern era un din asta care isi legase nevasta fiindca nu tinuse post. :)))))))))))))))))))))))) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu rade ,,crestinule,, ca din pacate e TOCMAI invers , de cum crezi tu, asa ca ,,mai citeste daca nu crezi si chiar vrei cartea lui Gabriel Gheorghe ,,Studii de cultura si civilizatie romaneasca,, si o sa vezi motivele paganizarii crestinismului. Sa ne ascundem dupa deget ca nu s-a intamplat asa ceva in Istorie daca s-a intamplat. Oamenii sant supusi greselii asa ca,,,Sau daca vrei si ai de unde procura , carti de Etnografie , ele spun clar originea multor sarbatori si practici si simboluri din Traditia Bisericii noastre stramosesti .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Corut macar are o pagina pe Wikipedia. Citat:
![]() Citat:
Insa asta demonstreaza cat de putin stii despre Biserica care e altceva. Sau tu nu crezi ce scrie in Sf. Scriptura ca "Nici portile Iadului nu o vor birui"? Citat:
Sa vedem, citate, lucrare, autor, editie, editura, pagina, sa vedem daca tu ai habar macar despre ce vorbesti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia: sa ma credeti chiar si fara sa va argumtez ceva ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca e de ras deloc la asa lucruri importante , avand in vedere ca , insusi Hristos Iisus a spus ,,Vai de cei ce numesc raul bine , si binele rau , care dau amaraciunea in loc de dulceata,,,.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si tu de ce nu ai grija, atunci?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am o mare nedumerire. Daca Simion Florea Marian a afirmat in cartile lui ca intreg cultul ortodox este pagan, atunci DE CE a ramas pana la moarte preot ortodox? DE CE a mai oficiat (si s-a impartasit cu Trupul si Sangele Domnului) liturgii pagane? Nu era logic sa parasesca un cult pagan? Si totusi...NU A FACUT-O! OARE DE CE?
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 25.05.2016 at 09:27:12. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|