![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Orice "purtator de Dumnezeu" poate fi considerat un Buddha (Trezit in Adevar).
Doar o astfel de persoana este Sfanta. Recunoastem mai multi Sfinti in care straluceste Dumnezeu. Aceasta este masura la care este chemat fiecare dintre noi.
|
||||
|
||||
|
aici faci o confuzie. Una e sa fii sfant (ex. Sfantul Nicolae) si alta este Fiul lui Dumnezeu Iisus Hristos. Acesta nu a fost purtator de Dumnezeu, ci Dumnezeu adevarat. Venirea Lui in lume a fost suficienta sa ridice pacatele intregii omeniri (cea de atunci, cea de acum si cea viitoare pana la deapta judecata) O SINGURA DATA. Din care stiu budismul sustine ca fiecare epoca are un Buddha al ei, ceea ce arata ca acest Buddha este total inutil
|
||||
|
||||
|
Pardon, dacă-mi dai voie să zic așa.
|
|||
|
|||
|
Toate budele îndeplinesc aceleași funcții: poți medita și chiar ațipi pe/în ele. Bud(dh)a de acasă e cea mai bună, însă. Întotdeauna avuiun profund dispreț penru filosofia lăbăristo-trăncănitoare. Iar buddhismul este, cel puțin în partea lui "dogmatică" (a se citi "speculativă), exact așa ceva.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pardon bis, daca imi dai voie sa zic asa...
|
|
|
||||
|
||||
|
Biensiur...
|
||||
|
||||
|
la venirea lui Hristos in lume m-am referit la cei 33 de ani petrecuti pe pamant, la predicarea Evangheliei, crucificarea, invierea si inaltarea Lui
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 22:05:47 |
| Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 22:55:18 |
| Cugetari despre Hristos | florin.oltean75 | Generalitati | 55 | 07.04.2012 11:13:01 |
| Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 21:14:10 |
|
|