Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.04.2016, 15:25:28
Valkorion Valkorion is offline
Banned

Data înregistrării: 24.03.2016
Locație: Eternal Throne, The Spire, Zakuul
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Dupa ce a fost operat, in trecut, la Timisoara, triplu bypass, cand si-a revenit din operatie toate cadrele medicale s-au strans in jurul lui, parca erau copii langa un bunic. Avea puterea sa rada, sa glumeasca cu ei, sa isi faca poze impreuna. Ulterior intr-un interviu pe care l-a dat era trist, ganditor, spunea ca simte venirea mortii si ca este cea mai grea asteptare. Un om deosebit, din toate punctele de vedere. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace. La revedere maestre.

Pe republica.ro jurnalistul Catalin Sava povesteste o intimplare de ieri, la care a fost martor,cu marele actor. La interesectia Romana colt cu George Enescu s-a pus verde pentru pietoni la semafor: ,, un batran inalt traverseaza foarte greu, abia merge. A ramas ultimul pe trecere. Instantaneu claxoane. Multe, un cor cacofonic. Un tanar din dreptul meu, mai tanar ca mine, injura lung apasand claxonul cu fata tumefiata. Se aud si alte injuraturi. Batranul se intoarce nedumerit, cu o expresie deznadajduita pe chip. Este Mircea Albulescu. De abia merge. Masina din fata mea demareaza in tromba, foarte aproape de el, soferul tipa ceva neinteligibil, coloana se pune in miscare. Actorul ajunge pe trotuar, claxoanele continua".
Astia sintem noi, Scotiene, poporul romin, "gradina Maicii Domnului" (?!?!!??), dispret si indiferenta fata de copii, ura fata de batrini, linguseala asezonata cu invidie veninoasa si birfa fata de cei puternici, si 20 milioane de victime nenascute. Doar niste posedati ca anume "vizionari", din care unii nici macar nu erau de pe aceste plaiuri ca sa cunoasca poporul acesta cu adevarat, au putut delira ca Rominia va deveni cindva cica "noul ierusalim" (doar prostii care nu au deschis Biblia in viata lor nu stiu ca Noul Ierusalim va fi adus la venirea lui Ha-Maschiach, si anume pe pamint israelian, nicidecum pe malul Dimbovitei), sau ca vezi Doamne, nu va fi atinsa de Raul despre care Biblia si nu numai spune foarte clar ca va fi global in zilele de in urma. Mi s-a facut o sila de poporul asta, din care avem canonul sa facem parte, citind ce ai postat... Ai mare dreptate, din pacate.
Dumnezeu sa il odihneasca pe marele artist!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Remember - TEOFIL PARAIAN cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 21 03.03.2011 19:24:48
remember? Corinanyc Rugaciuni 0 16.08.2009 10:05:06
Remember Pr. Ioanichie Balan jenica Generalitati 25 16.01.2008 17:10:49