![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mulțumesc dacă m-ai lăudat deși am impresia că m-ai confundat cu altcineva. Ce mi-ai subliniat? Dacă iubirea limbii române ți-a cerut asta, atunci te rog frumos să mă corectezi și altă dată...... cu condiția să știi ce faci! (să știi corect regula și aplicarea ei practică căci altfel corectînd eronezi mai rău) Last edited by Trimisul; 01.04.2016 at 16:37:02. |
|
|
||||
|
||||
|
Ai scris, greșit „nu mă aburii” în loc de „nu mă aburi”; și, încă o dată, „devi” în loc de „devii”. Dacă vrei mai multe despre greșelile de scriere cu unul sau cu mai mulți i final, poți citi aici.
Apropo, adesea se greșește (și aici nu mă refer la tine) când se scrie pluralul, respectiv pluralul articulat de la „copil”. Corect este: plural = copii; plural articulat = copiii. Mă opresc aici cu off-topicul. P.S. N-am intenționat să te umilesc pomenindu-ți de gramatica de gimnaziu. E cea pe care mă bazez eu însumi; nu sunt profesor nici de gramatică, nici de nimic altceva.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Așa este, fiecare virgulă contează și fiecare punct, și fiecare literă și diacritică constructivă. Deci mulțumesc pentru off-topic. Mesajul rămîne Citat:
Last edited by Trimisul; 01.04.2016 at 16:55:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Mă bucur că nu te-am supărat.
|
|||
|
|||
|
Cine iubește limba română nu poate supăra pe nimeni oricît ar corecta de dragul ei toți dracii. Deci e meritul ei și nu al meu dacă nu m-ai supărat... pînă acolo de m-am îmbătat cu supărarea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar bine că am prieteni care nu mă lasă în greșeală.
|
|||
|
|||
|
Ce credeti,
o fi vreo legatura intre fragilitatile (elaborarile precare, nedepline) narcisice si dependente (orice fel de dependenta)? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da' nu-ți fă probleme și griji deșarte, griji gramaticale exagerate. Se înțelege că n-ai fost atent și ai crezut că e vorba de o sticlă, pe care ai luat-o și ai băut-o deși nu ți-a dat-o nimeni. ''Să nu iei, în deșert, numele Domnului!''.. ca să-L bei ca pe o ''tărie'' ci dacă ajungi în deșert atunci cere și dacă-ți va da și ție Cineva de băut Cuvîntul abea atunci să-L iei fiindcă știe Dumnezeu că îți e tare sete... de apa Vieții. |
|
|