![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Colerica rau de tot. Cred ca daca Alin era langa tine ii faceai felul pe loc, asa din instinct... |
|
|
|||
|
|||
|
Exagerezi, meristemule. Totusi, nu sint femeile delicios de temperamentale?
|
|
|
|||
|
|||
|
Depinde cum folosesc temperamentul :)
|
|||
|
|||
|
Just.
Cum, cind, cu cine, de ce.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
sunt un pic mandra..ca orice om..cine nu e mandru? nu vad ce ti se pare maare mandrie.eu cred ca e mica in comparatie cu altii / altele..oare tu nu esti cu mult mai mandru decat mine.?..eu am fost necajita.. de aceea am reactionat asa..ca m. inselat ..asta i alta treaba...i am cerut iertare.. mi se pare atat de grav ca ai putut sa te gandesti la a i face felul eu lui...Dooamne fereste...sincer n am cuvinte la acesta aiureala spusa de tine. |
|
|
|||
|
|||
|
E taticul meu, ma protejeaza de femeile rele.
Sufla si in iaurt, adica la cele blande si sensibile ca tine:)
|
|||
|
|||
|
Citat:
eu cam asa sunt...ma mir ca ti ai dat seama :) poate ca sunt prea sensibila in sensul ca un picut suparaciosa..na..se mai intampla.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Psihologul sau psihiatrul poate pune diagnosticul din timp si uite asa se incepe tratamentul din timp Citat:
care are experienta cat-de-cat cu femeile colerice isi da seama de simptome. Pana si metodele de aparare si negare pe care le folsesti sunt cele clasice. De aceea iti zic: la medic cat este inca devreme ca apoi mai tarziu sa nu fie prea tarziu. Last edited by Copacel; 19.02.2016 at 06:35:11. |
|
|
|||
|
|||
|
"Doctore", vindeca-te pe tine insuti. Lasa medicina medicilor, da? Asa e mai sanatos. Pentru tine, in primul rind.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
te uiti tu, de incepi sa le confunzi cu realitatea si incepi sa te identifici cu acele personaje.Un fel de inceput de realitate schizo intelegi ? Hai la medic si cu tine. |
|
|