![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai topicul nu era despre creatia in 6 zile ci despre cele mai noi descoperiri stiintifice ( presupusele descoperiri stiintifice ). Tu ai deturnat topicul cu atacurile tale impotriva celei mai solide teorii stiintifice din toate timpurile - YEC. ![]() Despre asa zisul fizicalism al miracolelor eu va rog sa va ganditi la cele mai mari miracole - intruparea si invierea. E chiar ridicol sa-ti inchipui ca ar fi vorba de vreun proces fizic acolo. On topic : Iata ca sunt unii care nu doar ca stiu tot ce se intampla in prezent in univers, dar stiu si ce numar purta la pantofi bunicul gaurilor negre de astazi : :) https://arxiver.wordpress.com/2016/0...e-source-heap/ |
|
|||
|
|||
![]()
Argumentul "e ridicol" aruncat in lipsa de ...argumente?
|
|||
|
|||
![]()
Pai spune-mi de ce anume crezi ca e neaparat vreo chestie fizica in spatele fiecarei minuni ? ( de exemplu legi pe care nu le cunoastem sau orice altceva ). Care e baza acestei credinte ? De ce e imposibil ca un lucru sa apara din neant ?
|
|
|||
|
|||
![]()
In afara de univers care probabil a aparut din neant... in urma vreunui proces fizic.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca poate fi ca si cauza ultima intr-un proces fizic, constiinta e partea a doua :) Constiinta nu o poti "vedea" dar actiunea fizica da, si pana la nivelul subtil al constiintei poate fi in buna parte urmarita ca proces fizic. Simplu, nu? :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, pot sa cred varianta cu copacul care creste de 15m in 10 secunde dintr-o samanta, dar neantul..e putin cam mult :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce l-ar opri pe Dumnezeu sa poata face un copac din nimic ? Asta in cazul in care crezi ca a facut universul din nimic. E mai greu de facut un copac ? Scrie undeva ca trebuie sa se supuna legilor create tot de El ? :) Samanta macar a creat-o din nimic ? :) |
|
|||
|
|||
![]()
Si despre datarea U-Pb care e betooon asa cum spunea cineva pe aici.
![]() "Here, using atom probe tomography, we document the effects of crystalâplastic deformation on atomic-scale elemental distributions in zircon revealing sub-micrometre-scale mechanisms of trace element mobility." http://www.nature.com/ncomms/2016/16...omms10490.html Cum adica poate sa scape ceva din zirconiul ala ? ![]() |
|