![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Si semidoct si fara simtul umorului. Portretul slasic de Martor al lui Iehova.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Pai un crestin sa creada in Imperiul Rakata , si sf-uri din astea chiar ca e interesant , asa ceva nici nu am mai auzit. Si Biserica Ortodoxa respinge tampeniile cu OZN-uri etc. Nu stii sa razi sau sa plangi de asemenea bazaconii,,,,
|
|
|
|||
|
|||
|
Bah anti-transfuzie, eu scriam la modul semi-glumet, dupa cum bine a vazut Mihai si orice om intreg. In timp ce voi, martorii lu ebola, credeti pe bune in turnu de veghe si alte cretinisme russeliene, 144000 de martori ai nustiucui care de fapt dupa voi sunt milioane adica toti membrii sectei, etc., etc. Si nu cred in Imperiul Rakata, era o metafora. Voua va iau sefii sectei simtul umorului la aglutinare, pardon, intrarea in organizatie, sau cum?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca reuseste cineva sa stabileasca clar, pe baza unor dovezi strict istorice, care ritualuri/obiceiuri/traditii ale celor aprox 30 de triburi diferite de daci/geti/traci (despre care stim foarte putine in realitate) le continua BOR, specificat clar,eu sunt gata sa-mi caut stramosii fix in familia lu Burebista :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce m-ai facut sa rad, bunule...:) (desi m-am crispat un pic la faza cu BOR, recunosc, umil) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|