![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Număr RECORD de semnături împotriva căsătoriilor între homosexuali după apelul mitropolitul Banatului, de Crăciun, pentru modificarea Constituției
http://www.pressalert.ro/2016/01/zec...stra-crestina/ "Mitropolitul Banatului a anunțat astăzi, la finalul slujbei de Bobotează, că până în acest moment au fost strânse, doar în Banat, peste 40.000 de semnături ale oamenilor care doresc modificarea Constituției în ceea ce privește instituția căsătoriei." |
|
|
|||
|
|||
|
Am semnat si eu aceasta propunere!
|
|
|
|||
|
|||
|
Se misca bine lumea, ca o sa mearga sau nu chestia asta, e prea putin relevant, ideea e ca poate cozile de topor au sa-si dea seama macar ca n-au sa aiba o viata usoara daca vor sa faca ceea ce se vede ca vor sa faca.
|
||||
|
||||
|
Am ajuns sa semnam ca 2+2 fac 4 , am ajuns sa redescoperim normalitatea , sa votam pentru ceva atat si atat de firesc , dar asta-i lumea in care mai traim inca
|
||||
|
||||
|
Chestiunea a căpătat repede amploare, fiind dezbătută și la Radio România Actualități.
Pentru început, mi se pare demn de reținut că nu există nicio directivă a UE cu privire la acceptarea căsătoriilor homosexuale și statele care au recurs la aceasta au făcut-o din proprie inițiativă. La greci propriul lor parlament a hotărât așa.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asta e.
|
|||
|
|||
|
Democratica, domnule, democratica.
Adicam mergem la vot, alea alea.. Stai ca si comunistii organizau alegeri...ups.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sunt însă curios, apropos de democrație, câți știu ce înseamnă de fapt o societate democratică.
|
||||
|
||||
|
Atât de bună cât poate fi o lume care care vrea să trăiască fără Dumnezeu. Capitalistă sau nu.