De acatistul sf Ciprian mie frică, l-am mai citit o dată și a fost chiar nasol după aia, parcă au înnebunit toți drăcii...( ști cum se spune în popor și cum se arată sin Bible, dracului nu pleacă fără să-ți ia ceva, eventual ce ai obținut cu ajutorul lui sau nu neapărat, cum a fost turmă de porci din ținutul gherghesenilor);
La sf maslu am mai fost în trecut, primele dăti a fost mai rău, apoi după ce am fost de multe ori a fost mult mai bine. Acum în ultima vreme am mai fost de 2-3 ori, în vara, până să nasc, și a fost ok,nu mare diferență. Adică copilul a fost f bine, de la început până la sfârșit, mulțumesc lui Dumnezeu și maicii Domnului, nici nu am avut îndoieli, și eu am fost fbine dpdv fizic, însă după naștere am.avut o cădere destul de lungă durată și cu copilul au început mici probleme obișnuite de altfel dar care m-au îngrijorat și întristat peste măsură.
Despre popii de pe aici, nu știu ce să zic, nu îmi inspiră încredere, nu păr dispuși să îmi asculte povestea vieții, cum a fost cel de până acum. Prima dată când am fost la el m-aascultat cred ca mai bine de o ora,și dățile următoare, si-a pierdut răbdarea abia acum la sfârșit și crd io ca sar putea să mă considere o cauza pierdută și să fi căzut în deznădejde....acum nimeni nu își dorește un " pacient" necooperant care te duce sigur la eșec, își vate joc de muncă ta.... E și aici un părinte bătrân și mai înțelept dar cred ca nici asta nu mai are răbdare cu toți păcătoșii, ba chiar e foarte tranșant și intransigent în discursurile lui...
|