![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai da-o in colo. Adica aveau nevoie sa faca un sequel al unui joc si pe urma un trailer ca sa-i anunte pe aia. Daca sustinatorii h+ se joaca GTA sau Solitaire si nu-i intereseaza DeusEx asta ? Eu stiu ca am jucat prima parte acum foarte multi ani si mi s-a parut nasparliu ( desi jocul a avut un oarecare succes ) . :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acest lucru este valabil si cu psihicul nostru. Apoi oricine a avut experienta cu Deus-Ex Human Revolution, automat isi va da seama ca este mult prea mult decat un joc.Accentul pus de producatori se bazeaza pe subiect si nu pe joc in sine.Urmand firul narativ al povestii se poate observa atentia extrem de obsesiva pe ideea ca "De ce este bine sa ai interfete om-masina si de ce este rau sa ramai om simplu".Este o adevarata propaganda a transhumanismului. Pt cine doreste sa-si largeasca orizontul: https://www.youtube.com/watch?v=uCEPsWF59mI Last edited by Copacel; 28.11.2015 at 22:30:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti sigur ca "largit" e cuvantul potrivit?
|
|||
|
|||
![]()
Pai din moment ce traiesti intr-o pestera, da
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
E interesant ce scrie Tigareta Rusiei :)
http://www.ziaruldegarda.ro/detaliil...-su-24-rusesc/ Si eu cred ca aia nu au dat jos avionul de capul lor ci totul face parte dintr-un plan mult mai larg de hartuire a Rusiei - doar doar il ataca pe vreun membru NATO. |
|
|||
|
|||
![]()
Cica SUA preseaza Turcia sa inchida frontiera cu Siria.
"Jocul s-a schimbat. Gata, e destul ! Granita trebuie sa fie inchisa. " ![]() http://www.wsj.com/articles/u-s-urge...der-1448674401 |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa aiba si ideile astea conspirationiste un pic de consistenta ca sa poata fi luate in considerare. Auzi - ascund un mesaj catre altii in trailerul unui joc.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si tu nu crezi pt ca nu poti sa-i crezi ca te iau atat de prost incat sa te avertizeze inainte si apoi sa ti-o comita. Asa i-au facut cel mai probabil bunicului tau in primul razboi mondial si nu i-a crezut, asa i-a facut cel mai probabil tatalui tau in al doilea razboi mondial si nu i-a crezut, asa iti fac tie acum si tu nu-i crezi si tot asa. Exist un studiu matematic in care se demonstraza ca inteligenta maselor este sub limita handicapului mental, dar momentan nu mai gasesc acel studiu. ![]() tot in acea perioada a aparut denumirea de sheeple in loc de people. Last edited by Copacel; 28.11.2015 at 22:41:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt gata sa ma uit la orice chestie, dar sa fie cat de cat plauzibila. Asta cu trailerul nu e deloc plauzibila. Nu e nici un motiv pentru care cineva ar pune un asemenea mesaj pentru altii in trailerul unui joc. E o tampenie. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aproape 1.000 de persoane au fost împiedicate să intre pe teritoriul Franței de la restabilirea controalelor la frontiere, controale menite să întărească securitatea în perioada desfășurării Conferinței internaționale asupra schimbărilor climatice (COP21) și să reducă riscul terorist, a anunțat sâmbătă ministrul de interne francez Bernard Cazeneuve, informează AFP.
De la restabilirea controalelor, la 13 noiembrie, "circa 1.000 de persoane au fost împiedicate să intre pe teritoriul național (francez), din cauza riscului pe care aceste persoane le-ar putea reprezenta pentru ordinea publică și securitatea țării", a declarat ministrul francez, în timpul unei vizite efectuate la Strasbourg, în estul Franței. În total, "aproape 15.000 de polițiști și jandarmi s-au mobilizat la frontierele noastre, în special la frontiera nordică", a precizat Cazeneuve, cu referire la un punct de trecere de la frontiera franco-germană. Scopul acestor controale este de a "permite, atât în cadrul organizării COP21, dar și în contextul nivelului de amenințare teroristă cu care ne confruntăm, să asigurăm securitatea francezilor și să efectuăm arestările care sunt necesare", a adăugat ministrul de interne al Franței. Franța a restabilit în mod excepțional controalele la frontierele sale vineri, 13 noiembrie, în cadrul unei serii de măsuri menite să întărească securitatea în așteptarea COP21, care începe luni, la Paris, în prezența a peste 150 de șefi de stat și de guverne. Cu câteva ore mai târziu, jihadiști au comis cele mai sângeroase atentate din istoria Franței (130 de morți), iar guvernul francez, care a decretat stare de urgență, a decis să prelungească aceste controale "atât timp cât amenințarea teroristă se va menține".