![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Sarut. Alea sunt inventii. Poti sa faci asa ceva cu orice nume. Satan's Offerings From Initiates are Aersome. Vezi? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Daca asculti orice melodie invers, cu scopul de a gasi mesaje sataniste.... o sa le gasesti mai mult ca sigur. Pe principiul "auzi ce vrei". |
|
|
|||
|
|||
|
Problema nu este de a studia diverse grupuri si curente si stiluri muzicale.
Eu am vazut aceasta discutie ca fiind o intrebare asupra rostului acestor cluburi si activitati. Am vazut pe alt fir lista cu cei deja 49 de morti la acest club si am plans. Si continui sa ma intreb pentru ce au murit ei si sufera si restul de raniti. Daca aceasta distractie merita sa mori pentru ea. Daca felul in care se desfasoara ea merita sacrificiul vietii (cu bani insuficienti, cladiri vai si amar, nepricepere a celor care organizeaza. Aceeasi intrebare, poate usor schimbata, in functie de caracterul activitatii se poate pune si pentru alte multe lucruri (de la circ, la fotbal, sporturi extreme, selfies si pana la love parades si alte cele). Fiecare poate sa se gandeasca si sa dea explicatii pro sau contra. Nu e vorba sa judecam aici pe unii sau altii, ci rostul unor lucruri si a vietii omului pe pamant. Exista pe wikipedia date despre cele scrise de Sofia si grupurile respective. https://en.wikipedia.org/wiki/Kiss_(band) sau Black Sabbath Mai multe cautati si voi. No comments. Si te intrebi si aici asupra sensului. Si asupra originii unor astfel de idei si a ceea ce poate exista in oameni, ca sa inventeze asa ceva. La polul opus poate ar trebui sa vedeti concertele din vara-toamna din Bucuresti (in aer liber, la Coltea, sau la Ateneu) sau orase intregi dansand si relaxand la concertele lui Andre Rieu.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 11.11.2015 at 12:43:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tare m-as mira.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.11.2015 at 12:49:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Si eu m-as mira. Nu cred ca exista un astfel de studiu, si nici vreun exemplu de om convertit involuntar la satanism dupa ce a ascultat Led Zeppelin.
|
|
|
||||
|
||||
|
pai am scris aci din carte despre concluziile studiului de la STANDFORD,universitate considerata prima in lume ,am scris si numele medicului neurolog.Aceste cerceteri s-au facut,scrie in carte,inainte de a se fi nascut unii din cei participanti la clubul colectiv,ca virsta.
|
||||
|
||||
|
Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Prima din lume in ceea ce priveste studiul efectelor muzicii rock redata invers asupra subconstientului.
|
|
|
|||
|
|||
|
Asa-zisele date sunt niste aiureli ale unor monahi cu perceptia viciata de prea mult folclor cipofob si prea mult stat la chilie.
Am citit si eu brosura aceea, cu multi ani in urma. Se vede ca e scrisa de niste calugari mai incepatori, mai dedati mai putin cu rugaciunea sau rucodelia si mai mult cu fanatismul. E de tot rasul. Numai din contradictie, si tot iti vine sa asculti excat ce condamna ei. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
STANFORD...unii mai au si tastatura mai veche,eu de ex,si atentia mai mica la astfel de greseli de tastatura.