![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Adică domnul Cristian e omul lui Soros?
|
|||
|
|||
|
Cred ca e doar pionier simplu, nu comandant de detasament. Dar are tot viitorul in fata se poate afirma. Fiecare pionier are in ghiozdan snurul de comandant de detasament. Sau de unitate.
|
|
|
||||
|
||||
|
Continui sa fi nesimțit si extrem de obraznic !
|
|||
|
|||
|
se huiduie o biserică în România : https://www.youtube.com/watch?v=8hi1...ature=youtu.be
Prima dată când văd că se huiduie o biserică în România. Nici măcar bunicii lor spirituali, comuniștii din anii 50, nu au făcut așa ceva.... Sa le dea Dumnezeu spitale! Cu siguranta vor avea nevoie sa isi trateze creierele spalate de mass-media, cu anti-depresive pe bani grei! Ca deh.. tratamentele medicamentoase costa mai mult decat o carticica cu rugaciuni sau o lumanare aprinsa o data pe an! |
|
|
||||
|
||||
|
Bine prietene.
Doar atât îți mai aduc aminte: "Fericiți făcătorii de pace". Domnul să fie cu tine! Nu altcineva. Doar Domnul!
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
nu cred ca e de loc paranoic
si p Mihai Aldea zicea cam la fel ca se vrea o lovitura de stat -niste maini criminale au provocat incendiul in club si alti criminali profita de morti si incendiu Bartolomeu Anania, Mitropolitul Clujului spunea acum câțiva ani:”Ca să distrugi o țară o ataci din interior. Și ca ei să distrugă România sunt conștienți că trebuie întâi să distrugă Biserica Ortodoxă”. |
|
|