![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, nu inseamna nimic, nu inseamna un stil de viata, de gandire, un atasament pentru un sistem de valori anume, etc. Stiu, a mai incercat cineva pe aici sa zica ca nu sunt decat tineri revoltati, ca nu le place sistemul si etc. Eu am cunoscut o astfel de persoana si intr-adevar, nu-i place sistemul dar nu e cu mai nimic diferit de el. Daca poate sa minta, minte, daca trebuies sa fure, fura, daca e nevoie a profite de slabiciunile altora profita, promite recunostinta vejnica si cand trebuie sa o dovedeasca se eschiveaza si etc. Ar fi un politician ideal - problema e ca este o lunga coada de astfel de oameni si numarul de locuri in Parlament e limitat. Acum nu zic ca n-ar fi si altii, altfel, mai buni dar naivi si etc si asta poate fi doar o faza din viata cuiva - dar sa nu ne facem prea mari sperante.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.11.2015 at 12:48:01. |
|