![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1,2, 3, 4,...32. Puteau foarte bine sa "razvrateasca in rugaciune" sau daca erau suferinzi sufleteste dar si trupeste la taina Sf Maslu. Nu sa urle mai tare decat lupii pe melodiile alea ale lor. Sincer eu cand am ascultat melodia si a inceput solistul sa "cante" eu personal am simtit atata ura in glasul sau de m-am speriat si am inchis imediat.Imi pare rau, aceasta impresie mi-a facut mie.Acum nush pt cine era ura aia, dar efectiv era ura-pura. Citat:
Un mesaj ortodox nu este dat pe genul de heavy-metal sau ce-o mai fi si panarama asta de asa-zisa muzica. Cum ar fi sa vina Hristos si sa-ti urle mai rau ca lupii "iubeste-ti vrasmasul" si apoi sa dea din cap , sa se strambe la tine in timp ce scoate limba ? Ar mai fi asta mesaj ortodox ? Sigur ca nu. Forma mesajului decide tinta adevarata a acestuia. Una este sa vin la tine sa-ti strang mana si sa-ti zic "fa milostenie frate". Si alta este sa vin la tine sa-ti dau o palma si apoi sa-ti ordon cu degetul si sa-ti zic "traci si goleste-ti buzunarele pt ceilalti". Ambele mesaje au ca scop impartirea din prisosul altuia insa unul este de la Dumnezeu si altul este la diavolul. Hmm oare care dintre ala o fi a Domnului ? Citat:
|
|