![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cea mai simpla solutie e sa inchizi computerul, sa deschizi robinetul, sa umpli cana si sa bei fara sa-ti mai bati capul cu tot felul de prostii.
Eu tot astept sa vad cand ajungem la aia care se hranesc cu razele soarelui, ca aia ma intereseaza. Africanii ar deveni mai obezi decat americanii. i |
|
|
|||
|
|||
|
eu nici nu mai beau apa de la robinet, fac doar ceai de menta,sunatoare,coada soricelului,busuioc...sanatate curata cu ceaiurile astea
|
|
|
||||
|
||||
|
Prin fierbere consumi în continuare o cantitate considerabilă de clor, fluoruri, rugină, aluminiu și alți balauri care zac pe țeavă. Mai bine o fierbi pe aia de la fîntînă, de preferință cu foraj de adîncime (~100 de metri).
|
|||
|
|||
|
Citat:
-las ca sunt alti balauri ca ne dau tarcoale,sunt probleme mai mari decat astea |
|
|
|||
|
|||
|
Fierberea nu elimina nitritii - din pacate foarte des intalniti la apa de fantana din zonele agricole.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate fi contaminata cu diverse saruri minerale in exces (calcar, mangan, etc.)
|
|||
|
|||
|
Citat:
ps: știi cât costă un foraj ~ 100 de metri? :) |
|
|
|||
|
|||
|
2-300ron/metru inclusiv tubulatura.
Cu riscul ca forajul sa dea de o stanca si sa trebuiasca mutat, ce s-a forat platesti oricum