![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, ajută!
Citesc de ceva vreme pe forum, dar nu am mai comentat decât o dată până acum. [quote=Copacel;603057] Ceea ce este funny este ca eu in topic asta i-am propus autorului doua cai: 1.fie calea banului, de unde isi cumpara femeia de pe piatza 2.fie calea lui Dumnezeu, de unde asteapta ca Dumnezeu sa-i gaseasca femeia potrivita. Ceea ce este si mai tare este ca multi au ignorat cea de-a doua optiune propusa de mine, majoritatea(in special damele) comentand criteriile pt prima optiune.Ba mai mult daca ne uitam in urma, vedeam ca majoritatea comentariilor sunt axate pe optiunea 1 (cea cu lovele), optiunea 2 fiind complet ignorata. QUOTE] Copăcel, de ce ai propune două căi, atunci când știm că bună pentru sufletul omului, pentru mântuirea lui este una singură? Ce rost are să luăm în discuție o asemenea opțiune - auzi, de a-și cumpăra femeia de pe piață? Normal că a fost comentată prima cale, pentru că arată un MARE dispreț față de femeie în general, ceea ce nu e deloc o atitudine creștinească. |
|