![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
După o mică mansardare, un bloc de nefamiliști din Caracal a devenit cea mai înaltă clădire din Balcani.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 28.09.2015 at 23:02:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Un om disperat se adresează unui alt om de pe stradă :
– Nu vă supărați ! Spuneți-mi, vă rog, unde este fabrica de pâine . – Nu mă supăr. Este lângă fabrica de confecții. – Și vă mai rog să-mi spuneți unde este fabrica de confecții. – Lângă fabrica de pâine. Omul nostru nervos întreabă: – Bine mă, da’ fabrica de pâine și cea de confecții unde le pot găsi? – Una lângă alta! Un șnur se uita în oglindă și zâmbea pe sub mustăți: Mamă, ce șiret sunt! Un cetățean la poștă și îi spune poștașului: – Nu vă supărați, aștept o scrisoare! – Nu mă supăr, așteptați! Un om avea un cal, iar calul nu avea nimic împotrivă. Ce au în comun un elefant și o zebră? Amândoi au trompă, cu excepția zebrei. Cum se vânează un iepure? Vânătorul se ascunde într-un tufiș și face ca varza.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 28.09.2015 at 23:11:50. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sotia il intreaba pe sot: - Ai vazut tipul, care m-a salvat cand eu ma inecam? - Da, a fost la mine si si-a cerut scuze. |
|
|
|||
|
|||
|
............
Last edited by ovidiu b.; 30.09.2015 at 10:29:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Iubitule, sunt insarcinata! Ce ai dori sa fie... ?
1 aprilie!
|
|||
|
|||
|
Doi ciobani, seara, in stana:
- Ma Gheorghe, tu te-ai basit, ma. - Io? Nu. Dupa un timp: - Ma, da' tu chiar te-ai basit. - Io nu, poate cainele. - D-apoi, ma, cainele nu i-aicea, ma. - No, apoi..veni-o-a el, nu-i bai! |
|
|
|||
|
|||
|
Într-o cafenea stă un domn și bea ceai. Nu are laptop, nu are smartphone, nu are iPad... stă așa ca un psihopat!
- Dorele, ce ești așa de agitat? - Nu știu ce să fac mîine, să mă duc sau să nu mă duc la nuntă?! - Dar cine se însoară? - Eu!!! Pe un șantier din România, Dorel îi spune șefului: - Șefu', mi s-a rupt coada la lopată. Ce fac?! - Nu mai avem lopeți, sprijină-te și tu de o betonieră! - Nu am noroc cu bărbații, se plânge o tânără. - De ce? - De câte ori vreau să mă mărit cu unul din dragoste, aflu că nu are bani!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 29.09.2015 at 18:20:37. |
|
|
||||
|
||||
|
Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa:
– As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni… Vanzatorul: – Si eu …
|
|||
|
|||
|
|
|
|