![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Se exclud numarul 2, 3, 4 si 5. 2 - negocierea de credinta (gen 40 de acatiste, 7 lumanari, 10 rugaciuni, 9 biserici) e ceva asemanator fariseismului. Eu nu fac asa ceva. Nu vreau sa-L intristez pe Cel de Sus 3 bagatul in traista... Hmmm, eu aveam 17 ani cand am fost ceruta in casatorie prima data (de un student la teologie), si eu nu cautam mire. Concluzia mea e ca un mire e un dar de la Cel de Sus pe care El ti-l da la momentul potrivit! 4 - sunt mai mult decat gata pt casatorie! Casatoria e o cale de mantuire si, in cazul unei femei - e sa faci ascultare fata de sot, inseamna sa-l sprijini si sa-l sfatuiesti, inseamna sa cresti buni crestini, inseamna mult, mult sacrificiu :-) 5 - asa e, ai dreptate, oamenii asa sunt egoisti, |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Sau tragem o alta concluzie, mai apropiata de realitate si anume ca posibilitatea asta (a casatoriei) depinde in buna parte si de alegerile dvs.? Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.09.2015 at 14:52:35. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=AlinB;600053]
Si din moment ce nu l-ati acceptat, atunci inseamna ca Dumenzeu a gresit sincronizarea si respectivul "mire" a fost dat la momentul ne-potrivit? Draga Alin, eu l-am acceptat pe baiat, el era student la teologie. Parintii mei nu l-au vrut pentru ca era mai sarac decat mine, iar familia lui - dintr-o categorie sociala mai joasa, Drept urmare m-au trimis ŽŽsa studiez la 500 km distanta de el, iar scrisorile mele au fost oprite la posta. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Iulia2579;600060]
Citat:
Sau s-ar fi asteptat ca ambii sa fi fost mai maturi si sa treaca peste decizia parintilor?
|
|||
|
|||
|
[quote=AlinB;600062]
Citat:
Tineti cont ca nu eu l-am refuzat, ca ambii am zis da. Am comunicat decizia parintilor iar ei au zis nu. Copii fac ascultare fata de parinti. Cel putin cei din credinta ortodoxa. In acez caz a fost exercitat liberul arbitru al parintilor - nu al nostru. Iar Dumnezeu nu se impotriveste liberului arbitru al nimanui. Last edited by Iulia2579; 07.09.2015 at 15:54:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dvs sunteti ortodox? Daca da - cum se face ca nu cunoasteti aceste reguli basice ale credintei noastre? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Care furie???? Domnule draga, daca nu ma cunoasteti si nu stiti ce am facut eu pentru aproapele - presupun ca e normal sa va puneti intrebari de genul asta.... |
|
|
|||
|
|||
|
Cea cu care scrieti.
Citat:
|
|||
|
|||
|
Dvs aveti o perceptie prea negativista asupra lucrurilor.
Cu privire la al doilea rand nici nu are rost sa mai raspund |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| DESPRE PSALTIRE | iubire | Rugaciuni | 121 | 14.09.2011 10:33:00 |
| Exista pomenirii la psaltire ...... | mara2008 | Generalitati | 30 | 27.07.2011 18:04:52 |
| pomenirea la psaltire | onyx235 | Generalitati | 32 | 04.11.2009 12:32:10 |
| Cuvinte din Psaltire | phradmon | Despre Biserica Ortodoxa in general | 29 | 29.12.2007 17:01:04 |
|
|