![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Plangere penala au facut? Legea e aceeasi pentru toti, difera doar masurile coercitive. Citat:
De ce sa o ridici daca nu te ajuta cu nimic.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am solicitat un loc intr-un camin/spital de stat si eventual ajutor social, ingrijire la domiciliu, vizite periodice medicale acasa, etc. Hartia contine raspunsul lor de negatie cum ca nu au locuri si fonduri ca s-o ajute in vreun fel pe mama mea. Nu am vazut inca ce scrie in ea dar astia mi-a zis doamna respectiva la tel. Sa vin sa-mi ridic hartia de negatie. Am nevoie de acea hartie pentru a o prezenta ca dovada daca vreau sa incerc sa depun o alta cerere in alta parte, in alte sectoare/orase ale tarii de internare. Ptr ca asa spune legea, ca mai intai trebuie sa ai negatie de la institutia de care apartine persoana cu domiciliul, ca te-ai adresat lor si ca ti-au respins cererea ptr ca nu sunt locuri. Altfel nu poti sa faci cerere in alta parte.
|
|||
|
|||
|
Pe calea plangerii penale exista mai multe sanse.
Altfel, peste tot, va fi acelasi raspuns: "nu sunt resurse". De ce? Pentru ca nu sunt obligati sa le aiba.
|
||||
|
||||
|
Nu prea inteleg ce anume ma sfatuiesti sa fac? Poti fi putin mai explicit te rog? Ce fel de plangere penala? impotriva cui?
|
|||
|
|||
|
Impotriva persoanei care va agreseaza.
Eu sunt convins ca nu boala psihica e de vina, ci asta e caracterul ei pentru care boala psihica este scuza ideala. Legea este aceeasi pentru toti, indiferent ca e vorba de oameni cu discernamant dpdv legal sau fara. In primul caz se ajunge la inchisoare, in al doilea la internarea psihiatrica.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Prioritatea mea este gasirea unui loc in care sa poata sa traiasca in conditii decente, unde sa fie sub supraveghere medicala permanenta si sa nu-si faca rau ei insisi sau altora.
|
|||
|
|||
|
Nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva, până și bunicii mei sunt încă în putere, grijă de ei oricum voi avea, cât timp trăiesc asta e de datoria mea, dar nu vreau să mă gândesc că vor ajunge acolo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apropo, cat la suta din timp a manifestat-o in ultimii 3 ani sa zicem? Citat:
Cam asta e realitatea.