![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
exista una cu numele de Venus. Am lipsit jumatate de luna si am gasit lectura pentru zile intregi :) ps: Tocmai am venit si eu cu al meu sot de la mare.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
|||
|
|||
|
Corinusha, ai dreptate.
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 19.08.2015 at 22:55:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Dar parca ziceai ca nu stii de vreo patima :)
|
|||
|
|||
|
.................................................. ..................................
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 19.08.2015 at 22:56:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
![]() Sigur, nu e o stare permanenta, dovada subiectul de fata dar mai multa grija inainte de a apasa pe tastatura.. Gandeste-te ca poate nu esti nici etalonul normalitatii nici al echilibrului in materie de ideologie..
|
|||
|
|||
|
M-as bucura mult sa imi ignori postarile. Afla ca reciproca este deja valabila.
Last edited by Grand Moff Hadrianus; 20.08.2015 at 09:51:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Ti-am recunoscut partea buna, daca privesti cu o pagina (sau doua?) in urma.
Nu stiu ce te-a iritat asa, probabil n-ai inteles la ce am spus cu plafonul ridicolului. Ridicola era exprimarea ta: Sf. Parinti il confirma pe Copacel care este..ce? Capul Bisericii? Copacel e doar cealalta extrema a ta (cel putin dupa "eul" pana la partea cu scuzele), probabil la fel de periculoasa si daunatoare In rest, cred ca am mai putine sanse sa fiu subiectiv decat tine.