![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stai linistit, nu esti, daca se intampla sa fii cat de cat ok la un capitol asta e din cauza ca n-ai fost ispitit prea mult la capitolul ala. Cum s-ar zice, capul ce se pleaca ispita nu-l taie, doar ca tu pe al tau il tii mai mult pe sus desi ai prea putine motive sa faci asta. Daca o tii tot asa, nu ar fi exclus peste ceva ani sa ne justifici in acelasi limbaj coprofilic duhovniceste de ce barbatul nu e obligatoriu sa fie fidel aceleasi femei sau o noapte de amor clandestin nu e o abatere asa de grava de la standardele casniciei. Acu sa nu te superi ca discutia a devenit prea personala, intentia mea nu era asta dar daca tu tot ii dai cu cu "eu nu, eu n-as, etc". trebuia sa-ti raspund pe aceeasi linie nu? Citat:
Iarasi presupuneri rauvoitoare? Citat:
Nu te pune nimeni sa faci pe ascetul acolo unde nu ai ispite, in loc sa critici lupta altora ci ar trebui sa incerca sa vezi si sa lupti acolo unde tu o dai prin gropi. Citat:
Poate pe partea asta e asceza la care esti chemat, te-ai gandit la asta?