![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, asa am citit si eu.
La noi nu se face asta. In tara nu stiu. Eu pe atunci nu ajungeam tot timpul la biserica. Dar care este rostul sa se faca si prohod (inmormantare) si liturghie?
|
|||
|
|||
|
Citat:
La manastiri pelerinajul a inceput de aseara.(Inconjurul bisericii in palme si coate in semn de pocainta,si cate si mai cate). Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Da... abea azi timp de 15 zile.
Prim post credinciosul își recapăt iubirea curată și credința... prin umilință... recunoscând că mereu că e un pofticios neputincios și un viclean rău. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Postul Maicii Domnului, scara spre Poarta Cerului | Sf.Asteapta | Generalitati | 17 | 31.07.2012 01:18:42 |
| Postul Adormirii Maicii Domnului | sfanta | Intrebari utilizatori | 1 | 01.08.2011 22:16:16 |
| Pelerinaj in insula kefalonia de ziua adormirii maicii domnului unde apar serpisorii | agriniotour | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 29.01.2011 21:05:30 |
| POSTUL ADORMIRII MAICII DOMNULUI | jenica | Generalitati | 13 | 27.07.2009 16:01:57 |
| Rugaciunea " Adormirii Maicii Domnului " | icamilin | Rugaciuni | 0 | 30.07.2008 03:53:04 |
|
|