![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Repet, avem obligația și datoria să URÂM păcatul și patimile și orice faptă ce ne desparte de Hristos. Nu e subtitut la ceea ce eu nu fac. Nu ALEG să fac păcatul și patima, crimele musulmanilor. Le resping. Nu am nevoie de ele. Nu eu nu fac așa ceva și nu am să fac niciodată așa ceva. Subtitutul patimilor și păcatelor lor este virtutea, pe care o doresc și o iubesc. Citat:
La fel trebuie să facem și noi, să ne lipsim de musulmani. Să-i alungăm din locurile unde locuim noi. Pentru binele creștinilor, pentru siguranța atât a creștinilor, cât și a musulmanilor. Citat:
Ei ucid pe musulmanii care devin creștini. E normal așa ceva? Citat:
Citat:
Îl vor lua, prin populația musulmană care o înmulțesc în fiecare țară. Îngăduința lui Dumnezeu nu este moartea oamenilor. Asta-i libertatea omului, de a ucide pe alt om. Și nu trebuie lăsați, ci alungați, cât încă se poate. La fel cum a făcut Împărăteasa Spaniei, care a alungat absolut pe toți musulmanii din Spania, altfel, azi, Spania era islamistă, sau nu doar Spania, poate toată Europa. Oricum planul lor ăsta este, să ne convertească la islam sau să ne omoare. Noi trebuie să ne ferim de răutate și să alungăm răutatea de lângă noi. Ori se schimbă răutatea, ori o alungăm, o izolăm. De aceea a și cret Dumnezeu un loc special, numit iad, unde să-i adune pe toți cei care nu vor să trăiască în iubire... Ce gândire slabă și lipsită de credință și iubire ai... Dumnezeu să-ți ajute... Pentru toți: repet, uitați-vă la filmuleț, opriți aroganța dinlăuntrul vostru !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 29.07.2015 at 14:47:49. |
|