![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Domnule, sfarshitul a inceput in 1955,
iar prostiile maiashe sunt dracoveniile unor astronomi diavoliceshti... Iar textul nu e ushor de interpretat, adica sa-l pricepi in Har shi adevar la ce se refera.... ca dupa cum se vede se intinde foarte mult shi are shi o zi shi un ceas anume, dar poate ca se refera la momentul cand a fost Data Imparatzia in Mana lui Hristos, sau de apropierea Zilei Maniei din cauza pacatelor noastre shi Hotarata de Tatal, sau Inceputul shi Apropierea celei de a doua veniri intru Judecata lui Dumnezeu... Shi cataclismele sau evenimentele inconjuratoare au un sens Duhovnicesc shi deci nu este vorba despre un sfarshit ca un cataclism natural. Deci pare a fi Ceasul shi Ziua cand pe Cer se va arata Semnul Fiului Omului, cand lumina Soarelui, a Lunii, a stelelor shi a puterilor cereshti se vor inchina in fatza slavei Sale. Shi asta pentru ca Nu vor trece Cuvintele Sale shi Neamul Acesta in timp ce toate celelate vor trece. Deci nu e vorba de nici un 21.12.2012.... ci poate atunci ajunge fiara la loc sfant shi v-a fi vai de cei din Iudeea. Ca doar mayashi aveau calendare diabolice... ca puteau prevesti despre satan, adica satirul-hartan respectiv satarul sau toporul oamenilor..... iar un satir este un batjocuritor tragi-comic dar care te distruge. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Trebuie sa fie i scriere apocrifa, dar regret, dar nu mai stiu de unde am copiat acest text. M-a frapat faptul ca se vorbeste de ceva ce deja se intampla. Deja se nasc copii din femeie si barbat, precum si a treia persoana, care e in meditatie si se implica in actul de procreere. Ei fac acest lucru din intentia de a avea copii foarte destepti. Cred ca nu mai e necesar sa spun cui se roaga...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| INCENDIU PUTERNIC IN MUNTELE ATHOS in apropierea Man. Hilandar. | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 15.08.2012 09:18:23 |
| Stiinta si razboiul sfarsitului lumii | JustNicol | Generalitati | 3 | 29.07.2012 23:04:18 |
| Semnele sfarsitului | Florin-Ionut | Despre Sfanta Scriptura | 114 | 17.09.2009 07:42:18 |
|
|