![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, nu m-am defăimat cu nimic. Tu mai defăimat. Dar te iert. Dumnezeu e cel care cercetează inimile și rărunchii. El e cel care caută rodul din măslin, iar dacă nu găsește, măslinul se usucă. Sau mai rău, că zice că El are lopata, mlădița care nu aduce rod, o taie și o aruncă în foc. Lasă tu bețele din ochiul meu, îngrijește-te de bețele din ochiul tău. Și iubește.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]()
Tare ma tem ca nu ai adus nici un rod prin vorbele goale pe care le-ai scris pe aici. ( nu-i vorba, ca nici despre mine nu cred ca as fi adus roade, dar macar nu le spun altora sa faca lucrurile pe care eu nu le fac )
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu ochii cu care cauți pe Hristos în toate, cu inima cu care iubești pe Dumnezeu și aproapele, așa vei face tu însuți roade, și vei vedea și roadele altora. Și nu, eu nu te judec. Dumnezeu să-ți ajute și să-ți răsplătească și înmulțească iubirea și să-ți ierte neptutințele și să le sece, ca să te mântuiești.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mandria si altele | Tina06 | Pocainta | 17 | 27.05.2015 02:34:10 |
haine călugărești | myself00 | Generalitati | 10 | 04.09.2013 12:26:02 |
Despre Arthos, tarnoseala si altele | mirela.t | Despre Biserica Ortodoxa in general | 9 | 25.07.2012 23:16:23 |
Boscoane, farmece si altele | cer_indurare | Slujba inmormantarii | 3 | 07.07.2010 02:49:36 |
adulare, pareri de sine si altele.. | grecu | Preotul | 5 | 11.10.2006 11:58:09 |
|