![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt total impotriva ideeii ca homosexualii sau lesbienele sa aibe posibilitatea de a adopta copii, deoarece acest copii ar creste intr-un mediu anormal si profund viciat, si ar vedea si "invata" anomalii sexuale!
Daca doi homosexuali sau doua lesbiene decid sa locuiasca impreuna, nu are treaba statul in casa si spatiul lor privat, dar in accelasi timp statul are datoria de a apara morala si moravurile publice, dar si de a asigura cresterea si educarea copiilor in conformitate cu bunele moravuri si morala publica, si de a apara si proteja ideea de familie (formata dintr-un barbat si de o femeie). Ori e clar ca in cazul copiilor "crescuti" si "educati" de doi homosexuali sau doua lesbiene, aceste conditii nu pot fi indeplinite. |
|
|
|||
|
|||
|
Bineinteles ca exista si cupluri heterosexuale care-si trateaza foarte rau copii- in cazul "parintilor" alcoolici, violenti, sau in "cuplurile" in care se petrec scandaluri, batai sau chiar incesturi! Bineinteles ca si in aceste cazuri putem vorbi de un mediu profund viciat, iar statul trebuie sa intervina pentru a-i scoate pe copii din acest mediu!
|
|
|
|||
|
|||
|
Stai, crezi ca parintii o sa faca sex in fata copiilor? Sau ce?
Si cred ca internetul o sa le faciliteze asta mult mai bine decat altceva. In zilele de azi, dai peste vrute si nevrute pe net. |
|
|
|||
|
|||
|
Ia uite-l pe asta, de la 3 ani stia ca s-a nascut fata. :
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...treatment.html "The mothers say that one of the first things Thomas told them when he learned sign language aged three - because of a speech impediment - was, 'I am a girl'." In loc sa le duca pe alea doua la psihiatru, isi bat joc de bietul copil. Si nu avem voie sa spunem nimic, ca-i normal ce se intampla. |
|
|
|||
|
|||
|
Corina, iti impartasesc multe idei si atitudini, dar aici m-ai dezamagit. Esti si tu o corecta politic, de...
Last edited by Barsaumas; 28.05.2015 at 07:21:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca o sa imi tin gura/tastatura in pauza definitiva. Mai bine asa, decat sa dau de belea...
|
|
|